Erotiekkoopjes - | Top 10 paasvibrators met hoge kortingen

Top 10 paasvibrators met hoge kortingen

Top 10 paasvibrators met hoge kortingen | ErotiekkoopjesHet is nu tijdelijk mogelijk uw favoriete vibrator aan te schaffen met een mooie korting. Easy Toys geeft namelijk paaskortingen tot wel 50% op de top 10 vibrators. Maak nu kennis met de blauwe rabbit vibrator (35% korting), de nummer 1 in de lijst, de Velvateen Rabbit vibrator (55% korting) en als nummer twee in de lijst. Of profiteer van 23% korting op de nummer 3, de B-Rabbit Vibrator.
Bekijk hieronder de volledige top 10 vibrators van Easy Toys en pak die korting nu het nog kan. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 14 april.

#1 Blauwe rabbit Vibrator - Van €38,95 voor €24,95


Maak kennis met deze blauwe rabbit vibrator van EasyToys! Dit kleine konijntje zal jou een ongekend genot schenken!
#1 Blauwe rabbit Vibrator


Met twaalf verschillende vibratie standen en drie verschillende rotatie standen zal het genot wat deze vibrator jou geeft ontzettend intens zijn. Met deze vibrator uit onze eigen lijn haal je een fijn speeltje in huis! Het konijntje kietelt met zijn oortjes je clitoris terwijl de kralen in de schacht jou van binnen stimuleren. Alle standen zijn gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel aan de onderzijde. Zelfs onder water zal deze vibrator jou verwennen! De opwindende rabbit vibrator uit de EasyToys lijn is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

- Verkrijgbaar in meerdere kleuren
- Uit de eigen EasyToys lijn
- Makkelijk te bedienen
- Klassiek model
- Met kralen in de schacht
- Waterproof


#2 Velvateen Rabbit vibrator - Van €64,95 voor €28,95


De Velvateen 7-standen stimulator van Vogue is gemaakt van fluweelzacht siliconen en heeft de vorm van een konijnenkop.
#2 Velvateen Rabbit vibrator


De kop is de perfecte handgreep om de grote flexibele oren mee te bedienen, zodat je er elk gevoelig plekje heerlijk mee kunt prikkelen. Je zet de vibratie-oren aan door het inschakelen van de bovenste drukknop op het handvat. Met deze zelfde knop kun je tegelijkertijd een van de zeven beschikbare vibratie standen selecteren. Het uitzetten van de Velvateen 7-standen stimulator kan eenvoudig met behulp van de powerknop.

- Eenvoudig te bedienen
- Werkt op batterijen
- Bijzonder vormgegeven
- 7 verschillende standen
- Kleur: Roze

#3 B-Rabbit Vibrator - Roze - Van €84,95 voor €64,95#3 B-Rabbit Vibrator


De Inmi B-Rabbit Vibrator biedt alle voordelen van de klassieke rabbit vibrator in een stijlvol jasje. Geen batterijen, geen losse onderdelen en uiteraard geen schadelijke materialen. Deze roze vibrator is gemaakt van zacht, glad siliconen materiaal dat heerlijk aanvoelt op de huid. De top van de schacht is gebogen en voorzien van ribbels. Hierdoor is de vibrator perfect voor G-spot stimulatie. Binnenin de schacht zijn 5 rijen met roterende kralen geplaatst. Deze zorgen voor een heerlijk inwendige massage. De rabbit is voorzien van 2 kietelende oortjes die zorgen voor een aangename clitoris stimulatie. Doordat de stimulator flexibel is, zit het goed bij elke vrouw. Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan op de B-Rabbit Vibrator en laat je verwennen! De Inmi B-Rabbit Vibrator is een oplaadbare vibrator. Je ontvangt bij deze sextoy een USB oplaadkabel. Hiermee laad je de vibrator snel en eenvoudig op.

- Luxe model
- Dubbele stimulatie
- Gebogen top
- Roterende kralen
- 10 vibratie standen
- USB oplaadbaar
- Kleur: Roze


#4 Rabbit Vibrator in speciale oplage - Van €69,95 voor €49,95
#5 Roze siliconen rabbit vibrator - Van €119,00 voor €89,99
#6 Extra Sterke Roterende Rabbit Vibrator - Roze - Van €69,95 voor €54,95
#7 Tarzan vibrator The Hammer Rabbit - Van €89,95 voor €79,95
#8 Spark Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze - Van €124,95 voor €114,95
#9 Bodywand Plus Rabbit 8 - Roze - Van €124,95 voor €109,95

Dit bericht is geplaatst op 07 april 2017
Webwinkel: Easy Toys

Reacties op Top 10 paasvibrators met hoge kortingen:

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.