Erotiekkoopjes - | De Willie Vibrator NU helemaal gratis!

De Willie Vibrator NU helemaal gratis!

De Willie Vibrator NU helemaal gratis! | ErotiekkoopjesDe Willie Weekaanbieding is deze week de Willie Vibrator. Deze fijne vibrator stimuleert clitoris en g-spot, heeft 1 stand en is door Willie zelf ontwikkeld. In plaats van de adviesprijs van €6,95 betaald u er deze week helemaal niets voor. Er wordt alleen €2,95 aan verzendkosten berekend. Echter besteld u daarnaast voor 5 euro aan artikelen, dan hebben we een kortingscode voor u beschikbaar waardoor de verzending gratis is.

Clitoris en g-spot stimulatie


De mooie roze vibrator is door de kegelvorm geschikt om zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren. Bij g-spot stimulatie zullen de randen onderaan de vibrator zorgen voor extra stimulatie van de vaginawand. De gladde vorm van de Willie vibrator zorgt ervoor dat deze gemakkelijk is in te brengen.

1 Vibratie stand


De vibrator heeft 1 vibratie stand die eenvoudig in te schakelen is door de knop onderaan naar rechts te draaien. Als deze knop naar links wordt gedraaid kunnen de batterijen van de vibrator verwisseld worden.

Willie vibrator gebruiken


Het advies van Willie is om de Willie vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit zal het gebruik nog eenvoudiger maken en het inbrengen, van de vibrator, gemakkelijker maken.

Productdetails:


Merk: Willie
Kleur: Roze
Batterijen: 2x baby C (niet meegeleverd)
Lengte: 15.2cm
Diameter: 3cm
Phthalatevrij: Ja

Kortingscode gebruiken


Bestelt u voor 5 euro aan artikelen naast de gratis Willie vibrator, dan kunt u gebruik maken van de kortingscode, gebruik daarvoor de button voor de kortingscode.

Overigens kunt u deze kortingscode gebruiken tot en met 4 augustus en staat dus los van deze weekaanbiedingen. Enige voorwaarde voor gebruik van deze code is dat uw bestelling 5 euro of meer is.

Dit bericht is geplaatst op 25 juli 2017
Webwinkel: Willie

Reacties op De Willie Vibrator NU helemaal gratis!:

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.