Facebook
Twitter
Google+

Bondage en BDSM - Electro Sex

Overzicht van alle producten in de rubriek electro sex


Resultaten 1 tot 48 (van de 183 resultaten)
Large Diamond penis plug elektrode op
Large Diamond penis plug elektrode
De E-stim systems Large penis-plug is totaal 55mm lang. De penis-plug is 44mm lang en heeft een diameter van 6,65mm die uitloopt in een diamant vorm die op het breedste punt 8,5mm in dia ..
Medium Diamond penis plug elektrode op
Medium Diamond penis plug elektrode
De E-stim systems medium penis-plug is totaal 55mm lang. De penis-plug is 44mm lang en heeft een diameter van 6,65mm die uitloopt in een diamant vorm die op het breedste punt 8,5mm in dia ..
Elektrobox Vitatronic 804 S op
Elektrobox Vitatronic 804 S
Elektrokastje Vitatronic TENS heeft twee kanalen waarvan de intensiteit en de frequentie onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden.Verdere voordelen zijn dat het er beter uitziet, om ..
Electro Powerbox 850 op
Electro Powerbox 850
Starters set Elektro sex Power Box van Rimba.met diverse electro seks speeltjes.Zeer complete set. Bestaande uit o.a.: -FS- 033F Fine TENS Power Box met broekclip -9Volts batterij -4 zelf ..
Elektro (tepel) klemmen op
Elektro (tepel) klemmen
De Elektro (tepel)klemmen Uni polair (per paar) zijn eenvoudig vast te klemmen op uw schaamlippen of andere lichaamsdelen. Plastic tepelklemmen met kabel.Elk kanaal op de Rimba powerbox (a ..
Shock Therapy Nipple Clamps op
Shock Therapy Nipple Clamps
Geef je seksleven een nieuwe impuls met de Shock Therapy tepelklemmen van PIPEDREAM - FETISH FANTASYEen perfecte electro toy voor beginners maar ook een leuk speeltje voor gevorderden.Bijz ..
10mm Ultrasound Smooth E-stim op
10mm Ultrasound Smooth E-stim
De E-stim systems 10mm Ultrasound Smooth is totaal 175mm lang en 10mm in diameter.De Ultrasound Smooth is gemaakt van aluminium wat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt, hij weeg ..
8mm microsound E-stim op
8mm microsound E-stim
De E-stim systems 8mm MicroSound is totaal 75mm lang en 8mm in diameter. De MicroSound is gemaakt van aluminium wat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt, hij weegt ook maar slech ..
Elektro prostaat massager Sirius op
Elektro prostaat massager Sirius
Prachtige elektrische prostaatmassager ontworpen om je prostaat en perineum tegelijkertijd te masseren voor ongelooflijke resultaten. Ook geschikt voor vaginale stimulatie.De Sirius prost ..
MyStim - Tension Lover Bedieningsunit op
MyStim - Tension Lover Bedieningsunit
Met de Mystim Tension Lover Bedieningsunit begeeft u zich in een nieuwe wereld van genot. Door middel van elektrostimulatie zult u geheel nieuwe sensaties ervaren. U heeft zelf de controle ..
Electro Sex Siliconen Cock Ring Set 40mm en 50mm Uni-Polair op
Electro Sex Siliconen Cock Ring Set 40mm en 50mm Uni ..
Electro Sex Siliconen Cock Ring Set 40mm en 50mm Uni-Polair dit is  een set Rimba Elektro Penis- en Balring van Silicone. Deze set bevat 2 ringen welke tegelijkertijd moeten worden gebrui ..
Electro Sex elastische penis banden op
Electro Sex elastische penis banden
Electro seks elastische penis-banden, bestaande uit 2 rekbare en verstelbare bandje die om de penis en de balzak passen.Je zou ze zelfs om je enkel kunnen aanbrengen.Aan de riemen zit een ..
Elektro multi bullet dildo op
Elektro multi bullet dildo
Rimba electro sex multi bullet dildo, bi-polar (160 mm) Gepolijst aluminium Electro Sex  Dildo, Bipolair, Voor deze multi bullet dildo heb je een powerbox electro nodig. Kies je voor een b ..
Deluxe Shock Therapy Travel op
Deluxe Shock Therapy Travel
Complete elektrosex kit in luxe koffer van PIPEDREAM - FETISH FANTASYEen begrijpelijk LCD Screen van de digitale powerbox laat je alle funkties en intensiteit niveaus zien, en stelt je in s ..
MyStim - Pure Vibes Bedieningsunit op
MyStim - Pure Vibes Bedieningsunit
Met de Mystim Pure Vibes Bedieningsunit begeeft u zich in een nieuwe wereld van genot. Door middel van elektrostimulatie zult u geheel nieuwe sensaties ervaren. U heeft zelf de contro ..
Elektro Butt Plug op
Elektro Butt Plug
Slanke Rimba electro sex buttplug, bi-polair (140 mm)  Deze  geplolijste aluminium  electro  buttplug heeft een electro Powerbox nodig om te kunnen werken.De slanke uitvoering z ..
Elektro Dildo op
Elektro Dildo
Rimba - electro dildo of  sound, bi-polar  Gepolijste electro aluminium Dildo met een lengte van 16,5 cm en met een Ø van 16 mm. Geschikt voor vaginaal en anaal gebruik. Voor het late ..
Electro Sex Anaal dildo, bi-polair RVS op
Electro Sex Anaal dildo, bi-polair RVS
Elektro Butt Plug bi-polair van Rimba, geribbeld van chirurgisch staal. Voor vaginaal en anaal gebruik. Bij deze (medium) buttplug heb je ook een van de electro-kastjes van Rimba nodig. Je ..
Electro dildo sex intruder op
Electro dildo sex intruder
Rimba elektro sex intruder, slanke Bi-polair elektro dildo in knuppel vorm is zeer geschikt voor vaginale- en anale spelletjes. Dankzij de kunststof handgreep is je eigen hand tegen elekt ..
Elektro sex klemmen per paar op
Elektro sex klemmen per paar
Rimba luxe electro sex klemmen, uni polair (per paar) Verstelbare elektro klemmen voor tepel of schaamlippen en voor daar waar je fantasie heengaat.Bij het gebruik van beide klemmen tegelij ..
Electro 6 mm UltraSound smooth op
Electro 6 mm UltraSound smooth
Nieuw, de 6mm ultrasound smooth, ook wel dilitator genoemd, is oorspronkelijk bedoeld om je pisbuis uit te rekken.De dilatator is echter ook uitstekend geschikt voor anale spelletjes.Deze ..
Electro Sex Siliconen Cock Ring Set 40mm en 50mm Bipolair op
Electro Sex Siliconen Cock Ring Set 40mm en 50mm Bip ..
Elektro Penis- en Balring van Siliconen Bi Polair van Rimba. Deze set bevat 2 ringen welke elk afzonderlijk  maar ook samen kunnen worden gebruikt.Wij raden alleen de geoefenden onder ons ..
Electro Sex Ballonplug, bi-polair RVS op
Electro Sex Ballonplug, bi-polair RVS
Rimba Elektro Butt Ballon Plug, bi-polair, geribbeld voor anaal gebruik, voor de werking van deze electro buttplug heb je een electro box nodig.Neem je die van Rimba dan heb je voor de res ..
Electro Sex Leder penismanchet op
Electro Sex Leder penismanchet
Bi-polair lederen electro-manchet voor penis en balzak, dat ter hoogte van het schaambeen wordt geplaatst.Rimba electro sex lederen penismanchet, bi-polair heeft een electro box nodig om ..
Twisting Tom Elektro sex Anaal dildo op
Twisting Tom Elektro sex Anaal dildo
Mystim Twisting Tom Electrosex is de eerste quattro polaire prostaatstimulator gemaakt van 100% medische kwaliteit platina siliconen.De vier polen creëren twee gescheiden stimulatie-gebied ..
Elektro sex Intruder lang op
Elektro sex Intruder lang
Elektrische dilitator intruder Bi-polair voor flitsende electro anale of vaginale elektro spelletjes.De sex intruder is geschikt voor Hem en Haar. Deze bi-polaire toverstaf Intruder k ..
electro penisring + bedieningskastje op
electro penisring + bedieningskastje
Heel leuk elektro sex setje, je kunt hem gebruiken als penis en balzak elektro speeltje, of als elektro enkel- en handboei. Maar ook kan je een loop om je balzak doen en de andere in je anu ..
Elektro Plug groot op
Elektro Plug groot
Electro Sex Plug, bi polair Materiaal 100 % Silicone en ca. 15,5 cm lang met als breedste diameter ca. 4 cm (omtrek 16 cm), gewicht ca. 150 gr.Wetenswaardigheden:Bij elektrosex artikelen w ..
Elektro Dillator op
Elektro Dillator
Electro sex sound / dilator voor in de plasbuis, bi-polair. (185 mm) Electro Sound. Dit is een bi-polar elektro speeltje.Voor nog meer genot en betere stroom geleiding adviseren wij om een ..
Elektro contact Gel op
Elektro contact Gel
Gebruik altijd Elektro contact gel om een goede stroomgeleiding te creëren. Rimba Electro Sex contact gel ............ voor een optimaal contact en een goedkope prijsWetenswaardigheden:Bi ..
Elektro Anaal dildo Big Bend-it op
Elektro Anaal dildo Big Bend-it
Mystim - Big Bend-it! ElectrosexBig Bend-it! is een innovatieve, bi-polaire electrosex prostaatstimulator gemaakt van 100% medische kwaliteit platina siliconen.Zijn afmetingen en 3 ovale ba ..
Shock Therapy Cock Cage op
Shock Therapy Cock Cage
Electro penisring. Geef je seksleven een nieuwe impuls met de Shock Therapy Cock Cage van PIPEDREAM - FETISH FANTASYEen gecombineerde elektro balzak ring en  elektro cockring  voor begin ..
Elektro bondage penishuls op
Elektro bondage penishuls
Rimba electro sex lederen penisartikel, BI-polairDe Elektro bondage Penis manchet-huls met vetersluiting bevestig je met een vetersluiting om je penis.Je hebt bij dit artikel een elektros ..
Pubic Enemy No1 Silver Edition Cock Cage elektro op
Pubic Enemy No1 Silver Edition Cock Cage elektro
Nieuw, Elektrische Silver Edition peniskooi model cb6000De Pubic Enemy No 1 is een zilver kleurige cock cage met e-stim functie: hij houdt je penis achter slot en grendel.Het krijgen van ..
Pubic Enemy No1 Gold Edition Cock Cage elektro op
Pubic Enemy No1 Gold Edition Cock Cage elektro
Nieuw, Elektrische Gold Edition peniskooi model cb6000De Pubic Enemy No 1 is een goudkleurige cock cage met e-stim functie: hij houdt je penis achter slot en grendel.Het krijgen van een er ..
ElectraStim - Rocket Electro Dildo op
ElectraStim - Rocket Electro Dildo
De Rocket Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra sterke stimulatie en heeft een ..
Powerbox Deluxe Voor Electrosex op
Powerbox Deluxe Voor Electrosex
Wil je graag beginnen met electrosex en ben je op zoek naar een sterke, duurzame powerbox? Dan is de Powerbox Deluxe van het merk Zeus perfect voor jou. De box is voorzien van 6 kanalen waa ..
Elektro plug Aura op
Elektro plug Aura
Prachtige elektrische siliconen plug voor ongelooflijk stimulerende resultaten. Voor vaginale elektrostimulatie en anale elektrostimulatie.Deze Elektro "Aura" Silicone Noir Multi-Purpose ..
Mingle E-Stim Set Voor Koppels Inclusief Powerbox op
Mingle E-Stim Set Voor Koppels Inclusief Powerbox
Zijn jullie toe aan een nieuwe uitdaging? En hebben jullie de gewone sextoys inmiddels wel gezien? Dan is de Mingle Set perfect voor jullie! Deze complete set laat jullie kennismaken met E- ..
ElectraStim - Mini Electro Butt Plug S op
ElectraStim - Mini Electro Butt Plug S
De Mini Elektro Butt Plug L van ElectraStim is de ideale buttplug voor hen die graag een vullende en stretchende anale ervaring willen beleven. De Mini Elektro Butt Plug verlegt namelijk uw ..
ElectraStim - Wave Electro Dildo op
ElectraStim - Wave Electro Dildo
De Wave Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra sterke stimulatie dankzij de rondingen ..
ElectraStim - Maxi Elektro Butt Plug L op
ElectraStim - Maxi Elektro Butt Plug L
De Maxi Elektro Butt Plug L van ElectraStim is de ideale buttplug voor hen die graag een vullende en stretchende anale ervaring willen beleven. De Maxi Elektro Butt Plug verlegt namelijk uw ..
ElectraStim - Midi Electro Butt Plug M op
ElectraStim - Midi Electro Butt Plug M
De Midi Elektro Butt Plug M van ElectraStim is de ideale buttplug voor hen die graag een vullende en stretchende anale ervaring willen beleven. De Midi Elektro Butt Plug verlegt namelijk uw ..
Shock Therapy Pleasure Probe op
- 69%
Shock Therapy Pleasure Probe
Een Electro Plug in torpedovorm met afstandsbediening, waarbij de elektrische frequentie- en sterkte worden geregeld met een draaiwiel. Het principe van electrosex stimulatie is het creë ..
ElectraStim - Silicone Rocket Grote Butt Plug op
ElectraStim - Silicone Rocket Grote Butt Plug
Met de Silicone Rocket Butt Plug van ElectraStim geniet u van hands-free anaal spel met zijn unieke veilige basis waardoor u de buttplug in elke positie kunt dragen. De naadloze met b ..
ElectraStim - Silicone Rocket Kleine Butt Plug op
ElectraStim - Silicone Rocket Kleine Butt Plug
Met de Silicone Rocket Butt Plug van ElectraStim geniet u van hands-free anaal spel met zijn unieke veilige basis waardoor u de buttplug in elke positie kunt dragen. De naadloze met bi-pola ..
ElectraStim - Ovid Silicone Elektroseks Dildo op
ElectraStim - Ovid Silicone Elektroseks Dildo
De Ovid Silicone Elektro Dildo van Electrastim is een welgevormde dildo voor een vullende ervaring en heerlijke elektra stimulatie. De Ovid Dildo is een unisex dildo. U kunt hem dus samen, ..
Elektro Dildo Double Bullet op
Elektro Dildo Double Bullet
Electro Sex Aluminium Dildo dubbele kogel, bi-polair (100 mm)) van Rimba.Je hebt bij deze elektro bullet een elektro power box nodig om de bullet dildo te kunnen gebruiken. Tevens is het ge ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 183 resultaten)

Aanrader via Erotiekkoopjes