Erotiekkoopjes - Bondage en bdsm | Alle producten in de rubriek Haken


Resultaten 1 tot 21 (van de 21 resultaten)


Anaal Haak - Drie Ballen

Anaal Haak - Drie Ballen op Erotiekkoopjes
De anaalhaak met 3 ballen is een metalen sextoy uit de Sinner Gear collectie. De toy is hierdoor ontzettend sterk en kan niet buigen. De 3 stimulerende bollen lopen van klein naar groot waa ..

Anaal Haak - Dubbele Bal

Anaal Haak - Dubbele Bal op Erotiekkoopjes
Deze metalen anaalhaak van Sinner Gear is gemaakt voor de liefhebbers van ruig. De haak is volledig gemaakt van sterk, duurzaam metaal waardoor hij onmogelijk kan buigen. Ook kan het metaal ..

Bondagehaak met dubbele 30 mm ballen

Bondagehaak met dubbele 30 mm ballen op Erotiekkoopjes
Bondagehaak met dubbele 30 mm ballen..meer.

Rimba Electro Sex Bondage Haak

Rimba Electro Sex Bondage Haak op Erotiekkoopjes
Deze bi-polaire electro stimulatie haak kan worden gebruikt op verschillende manieren zowel anaal als vaginaal. De twee geleidende delen zijn verdeeld door de zwarte ring onder de bal van ..

Dubbele Musketon Haak

Dubbele Musketon Haak op Erotiekkoopjes
Karabijn haak dubbel.

The Anal Hook

The Anal Hook op Erotiekkoopjes
Wil je de spanning van bondage combineren met het genot van anale spelletjes? Voeg dan deze Anal Hook toe aan je collectie! Breng eenvoudig de roestvrij stalen bal in, en de ring opent de d ..

Anaal Haak Met 2 Ballen

Anaal Haak Met 2 Ballen op Erotiekkoopjes
Deze metalen haak is uitermate geschikt voor de liefhebbers van echt ruig. De haak is volledig gemaakt van metaal. Naast een uitdagende uitstraling zorgt dit voor een sterke, duurzame toy d ..

Anaal Haak - 1 Bal

Anaal Haak - 1 Bal op Erotiekkoopjes
De Anaal Haak uit de Sinner Gear collectie is een metalen sextoy. De haak is voorzien van een bolvormig uiteinde en een ring. Aan de ring kunnen verschillende bondage touwen, haken en ketti ..

Metalen Anaal Haak

Metalen Anaal Haak op Erotiekkoopjes
Deze metalen haak is uitermate geschikt voor de liefhebbers van echt ruig. De haak is volledig gemaakt van metaal. Naast een uitdagende uitstraling zorgt dit voor een sterke, duurzame toy d ..

Set van 2 karabijnhaken

Set van 2 karabijnhaken op Erotiekkoopjes
Karabijnhaken zijn onmisbare accessoires in elke bondagecollectie. Ze kunnen aan elke bondagespeeltje met een D-ring vast worden gemaakt, waardoor de haken multifunctioneel zijn en je einde ..

Ouch! Brown Halsband Met Ketting

Ouch! Brown Halsband Met Ketting op Erotiekkoopjes
Jouw sub zal exact weten wie de baas is als je deze mooie halsband met riem gebruikt! De halsband beschikt over drukknoopjes, waardoor hij eenvoudig te verstellen is. Hij is prachtig afgewe ..

DuoSphere anale plug en haak

DuoSphere anale plug en haak op Erotiekkoopjes
DuoSphere anale plug en haak De DuoSphere is een verrukkelijke combinatie van dubbele ballen, een gladde anale plug en een gebogen bondage haak. U kunt de koele stalen ballen een voor een ..
Vanaf €174,95

De Shibari ring

De Shibari ring op Erotiekkoopjes
Maak je seksleven spannender met bondage! De Shibari ring, van 100% staal, is speciaal ontworpen voor bondage waarmee je jouw sekspartner in de touwen kunt hangen. De ring kan als centraal ..
Vanaf €119,95

Dubbele musketon haken 9 cm

Dubbele musketon haken 9 cm op Erotiekkoopjes
Gebruik je eigen fantasie en ontdek dat deze multifunctionele dubbele karabijn haken echt overal voor te gebruiken zijn. Denk hierbij aan het bevestigen van je favoriete seks speeltjes tot ..

Bondage haak met kleine bal

Bondage haak met kleine bal op Erotiekkoopjes
Vind hier uw bondage haak met extra diepgang van Kiotos! Deze welgevormde bondage haak heeft net een beetje meer door de bijgevoegde kleine bal aan het uiteinde. Gemaakt van hoge kwaliteit ..

Enkele bal string haak

Enkele bal string haak op Erotiekkoopjes
Met dit magnifieke speeltje kun je tijdens bondage heerlijk genieten van de stalen bal die zeer bewegelijk en afneembaar is! Deze bondage accessoire is gemaakt van 100% roestvrij staal en g ..

Bal Haak & Ring

Bal Haak & Ring op Erotiekkoopjes
Lange zware haak met een massieve bal en een ring. De bal (solid ball of hollow ball) kan worden losgedraaid en vervangen worden door een groter of kleiner exemplaar. Gebruik je fantasie en ..

Set van 2 karabijnhaken

Set van 2 karabijnhaken op Erotiekkoopjes
Set van 2 karabijnhaken Karabijnhaken zijn onmisbare accessoires in elke bondagecollectie. Ze kunnen aan elke bondagespeeltje met een D-ring vast worden gemaakt, waardoor de haken multi ..

Anaal Haak - 1 Bal

Anaal Haak - 1 Bal op Erotiekkoopjes
Anaal Haak - 1 Bal van Sinner Gear De Anaal Haak uit de Sinner Gear collectie is een metalen sextoy. De haak is voorzien van een bolvormig uiteinde en een ring. Aan de ring kunnen verschi ..

Neushaak

Neushaak op Erotiekkoopjes
Houd je partner op speelse wijze onder de duim met deze neusgaten. Deze neushaak is in je neus te plaatsen. Eventueel is er een metalen riem of ketting met karabijn haak aan te bevestigen. ..

Bondage vaginale haak

Bondage vaginale haak op Erotiekkoopjes
Vaginale bondage haak van RVS. Deze haak is een must voor iedere liefhebber die van extreme bondage houdt. Aan de metalen oogjes die aan deze bondage haak zijn bevestigd, kunnen touwen of h ..