Erotiekkoopjes - Bondage en bdsm | Alle producten in de rubriek Kettingen


Resultaten 1 tot 11 (van de 11 resultaten)


Leren halsband met kettingen

Leren halsband met kettingen op Erotiekkoopjes
Zwarte halsband van Zado met drie metalen kettingen en een verbindingsring waaraan een riem bevestigd kan worden. Doe zelf de halsband om en je bent klaar om geleid te worden door jouw baas ..

Positie Riem Met Nekkussen - Zwart

Positie Riem Met Nekkussen - Zwart op Erotiekkoopjes
Kramp in je benen is verleden tijd met de positie riem van Strict! Deze kunstleren band houdt je benen omhoog waardoor jouw partner alle ruimte heeft. Daarnaast genieten jullie beide van ee ..

Metalen Bondage Kettingen

Metalen Bondage Kettingen op Erotiekkoopjes
Maak je ruigste bondage fantasieën werkelijkheid met deze bondage kettingen uit de Bad Kitty collectie. De 4 kettingen worden verbonden door een sterke metalen ring. Aan ieder uiteinde is ..

Super Sex Sling

Super Sex Sling op Erotiekkoopjes
Maak je seksspelletjes nog spannender met deze praktische seks sling. Hij houdt je benen uit elkaar en zorgt tegelijkertijd voor comfort en ondersteuning van je lichaam. Om hem te gebruiken ..

Tom Of Finland Metalen Ketting

Tom Of Finland Metalen Ketting op Erotiekkoopjes
Metalen hondenriem ketting van Tom Of Finland. Met deze hondenlijn leid jij jouw sub in kracht en stijl! Een stevige ketting waarmee je laat zien wie de baas is. Bevestig de ketting aan jou ..

Master Slot Goud

Master Slot Goud op Erotiekkoopjes
Gouden slot met sleutel. Master sloten zijn perfect voor al jou vergrendel wensen. De sloten zijn gemaakt van sterk materiaal wat levenslang meegaat. Een groot pluspunt van deze sloten: De ..

Bondage slot met sleutels

Bondage slot met sleutels op Erotiekkoopjes
De kwaliteit van de Master Sloten maar dan voordeliger geprijsd! Het Brass slot is geschikt voor al jou vergrendel werk en past op de meeste kettingen.

Ketting met drie uiteinden

Ketting met drie uiteinden op Erotiekkoopjes
Dit is echt iets waar je als echte liefhebber niet zonder kunt! Met deze metalen ketting met drie uiteinden en karabijnhaken ligt de hele wereld voor je open en kun je pas echt beginnen met ..

Metalen ketting 15 cm

Metalen ketting 15 cm op Erotiekkoopjes
Stevige metalen ketting. Met karabijnhaak aan beide uiteinden. Geschikt om te gebruiken in combinatie met andere toys. Lengte: 15 centimeter Kleur: zilver

Metalen ketting 50 centimeter

Metalen ketting 50 centimeter op Erotiekkoopjes
Stevige metalen ketting met een goede sluiting aan beide kanten waar je verschillende dingen aan vast kunt zetten. Wie of wat ga jij vastzetten? De totale lengte is 50 centimeter.

Game of Chains extreem bondage systeem met klemmen

Game of Chains extreem bondage systeem met klemmen op Erotiekkoopjes
Houd je sub volledig onder controle met deze unieke bondageklemmen. De druk van deze vijf klemmen is verstelbaar, waardoor dit systeem perfect is voor masochisten van ieder niveau. Het knel ..