Facebook
Twitter
Google+

Bondage en BDSM - Speculum

Overzicht van alle producten in de rubriek speculum


Resultaten 1 tot 10 (van de 10 resultaten)
Speculum op
- 15%
Speculum
De Sinner Gear Speculum is onmisbaar tijdens een spannend en grensverleggend spel. De speculum maakt het mogelijk om de meest intieme zones te zien en te ontdekken. De toy is volledig gemaa ..
Cusco Vaginale Speculum - Klein op
- 14%
Cusco Vaginale Speculum - Klein
De Cusco Vaginale Speculum is een kleine speculum die het mogelijk maakt om binnenin de vagina te kijken. De toy spreidt de vagina open zover als de gebruiker wenst. De speculum is verstelb ..
Cusco Vaginale Speculum - Medium op
- 14%
Cusco Vaginale Speculum - Medium
De Cusco Vaginale Speculum is een medium speculum die het mogelijk maakt om binnenin de vagina te kijken. De toy spreidt de vagina open zover als de gebruiker wenst. De speculum is verstelb ..
Cusco Vaginale Speculum - Groot op
- 14%
Cusco Vaginale Speculum - Groot
De Cusco Vaginale Speculum is een grote speculum die het mogelijk maakt om binnenin de vagina te kijken. De toy spreidt de vagina open zover als de gebruiker wenst. De speculum is verstelba ..
Vagina Speculum Sextreme op
Vagina Speculum Sextreme
Speculum Sextreme: onthult je diepste geheimen. Gebruik de eendenbek voor vagina of anaal spreiding en kijk maar eens diep naar binnen… De speculum is gemaakt van roestvrij staal en word ..
Kelly Anaal Scope op
- 15%
Kelly Anaal Scope
Met dit speeltje kan je gemakkelijk naar binnen kijken om eens lekker op onderzoek uit te gaan. Ook kun je door de Anaal Scope vloeistof laten lopen om de vloeistof gemakkelijk in de anus t ..
Medical Hole Spreader op
Medical Hole Spreader
Ontdek en verken de meest intieme zones van je eigen lichaam of dat van je partner. Deze medische spreider is perfect voor mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen. De metalen too ..
Collins Vaginale Speculum op
- 14%
Collins Vaginale Speculum
De Collins Vaginale Speculum van Sinner maakt het mogelijk om binnenin de vagina te kijken. De speculum is voorzien van lange, brede bladen die de vaginawanden spreiden. De toy is voorzien ..
Vagina- & Anaalspreider - Zwart op
Vagina- & Anaalspreider - Zwart
Deze zwarte vaginaspreider van You2Toys houdt de vagina en anus open zodat de draagster altijd klaar is voor actie. De spreider is voorzien van een zachte siliconen laag die fijn aanvoelt o ..
3-Prong Anal Speculum op
3-Prong Anal Speculum
Deze sonde is speciaal vormgegeven voor anale spreiding, maar er zijn uiteraard nog vele andere mogelijkheden! Eigenschappen:Sondesectie ca. 8,9 cm lang. Max diameter gesloten 1,9 cm. Geope ..

Aanrader via Erotiekkoopjes