Facebook
Twitter
Google+

Bondage en BDSM - Spreidstangen

Overzicht van alle producten in de rubriek spreidstangen


Resultaten 1 tot 17 (van de 17 resultaten)
Strict Leather Locking Wrist and Ankle Spreader Bar op
Strict Leather Locking Wrist and Ankle Spreader Bar
Vergrendel het lichaam van je gevangene met dit waanzinnige speeltje! Het strakke leer omringt zowel de enkels als de polsen in een compromisloze greep. En terwijl de polsen van je partner ..
Expander Spreader Bar and Cuffs Set op
Expander Spreader Bar and Cuffs Set
Beperk de bewegingen van je onderdaan met deze sterke metalen spreidstaaf met handboeien. De staaf kan vastgemaakt worden aan je plafond door middel van de d-ring bovenaan de staaf. De staa ..
60 cm Spreidstang op
60 cm Spreidstang
Deze 60 cm lange spreidstang gaat nog een stapje verder dan het gemiddelde bondage speeltje. De stevige stang doet je partner in benenspreidstand afwachten wat voor spannends er komen gaat. ..
Zachte spreidstang op
Zachte spreidstang
Met deze Easy Access Restraint System weet je zeker dat je partner precies doet wat jij wilt. Door het extra sterke nylon dat is gebruikt kan je partner geen kant uit en doordat het middels ..
Bondage Bar op
Bondage Bar
Met deze bondage bar kan je je onderdaan veilig in bedwang houden zolang als je maar wilt. De hand van je onderdaan zit vast aan zijn of haar enkels waardoor ontsnappen onmogelijk is. De bo ..
Verstelbare spreidstang op
Verstelbare spreidstang
Zwarte spreidstang welke in maat verstelbaar is. Houd de benen van je partner stevig op zijn plaats met deze zwarte spreidstang. Doordat de stang verstelbaar is bepaal jij zelf hoever de st ..
Kunstleren Spreidstang op
Kunstleren Spreidstang
Deze PU Leren Spreidstang zorgt ervoor dat de drager perfect in zijn of haar positie blijft. De stevige hand- en enkelboeien maken het mogelijk om de man of vrouw volledig vast te zetten en ..
X-Hog dijenspreider met boeien van Strict Leather op
X-Hog dijenspreider met boeien van Strict Leather
Bind je partner stevig vast met de X-Hog dijenspreider van Strict Leather. De X-Hog bestaat uit een stalen staaf en stevige kwaliteitsvolle lederen boeien. Eens geboeid aan weerszijden is e ..
Easy Access Spreidstang - Zwart op
Easy Access Spreidstang - Zwart
Deze zwarte Easy Access Spreidstang is ultra comfortabel en veelzijdig. De vier manchetten zijn gemaakt van zware nylon aan de buitenkant en zachte neopreen aan de binnenkant. Door de klitt ..
Spreidstang - 30cm op
- 14%
Spreidstang - 30cm
Jij bent de baas wanneer je partner deze spreidstang van Sinner Gear draagt. De spreidstang is gemaakt van aluminium en daardoor stevig maar niet zwaar. De stang is voorzien van 3 ringen wa ..
Spreidstang - 45cm op
- 14%
Spreidstang - 45cm
Jij bent de baas wanneer je partner deze spreidstang van Sinner Gear draagt. De spreidstang is gemaakt van aluminium en daardoor stevig maar niet zwaar. De stang is voorzien van 4 ringen wa ..
Spreidstang - 60cm op
- 14%
Spreidstang - 60cm
Jij bent de baas wanneer je partner deze spreidstang van Sinner Gear draagt. De spreidstang is gemaakt van aluminium en daardoor stevig maar niet zwaar. De stang is voorzien van 4 ringen wa ..
Bondagekruis op
Bondagekruis
Onmisbaar in de BDSM-kelder: het bondagekruis! Dit zwarte kruis is groot, sterk en maakt de meest duistere fantasieën werkelijkheid. Het kruis is voorzien van grote ringen waar je bondaget ..
Spreidstang op
Spreidstang
Zachte lederen boeien gemonteerd op een verstelbare metalen stang. Uittrekbaar van 35 t/m 60 cm.
Verstelbare spreidstang met 4 ringen en 4 karabijnhaken op
Verstelbare spreidstang met 4 ringen en 4 karabijnha ..
Verstelbare spreidstang met 4 ringen en 4 karabijnhaken..meer.
Verstelbare spreidstang met 2 ringen en karabijn haken op
Verstelbare spreidstang met 2 ringen en karabijn hak ..
Verstelbare spreidstang met 2 ringen en karabijn haken..meer.
King of Bondage restraint set op
King of Bondage restraint set
King of Bondage restraint set..meer.

Aanrader via Erotiekkoopjes