Erotiekkoopjes - Informatiepagina van Ondeugend Daten

Informatiepagina Ondeugend Daten

Winkelinformatie Ondeugend Daten | 123Webshops.nlOndeugend-Daten.nl is een erotisch georiënteerde datingsite en richt zich op de Nederlandse man en vrouw die weleens een avontuurtje willen beleven. U kunt hier in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan uw zoekprofiel. U houdt zelf de touwtjes in handen, bepaald zelf het tempo van opbouwen door bijvoorbeeld te beginnen met het versturen van berichten via de website. Op deze manier blijft u anoniem zolang u dat wilt.
De website is goed opgezet, bezit vele functionaliteiten en bestaat al sinds 2004. De beheerders van de website Ondeugend Daten doen er alles aan om valse profielen zo snel mogelijk te verwijderen, waardoor het aantal nepprofielen laag blijft. Via de handige filters op de zoekresultaten vindt u snel interessante contacten. De site groeit dagelijks, naar eigen zeggen zijn er gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag.

Aanmelden bij Ondeugend Daten


U kunt zich bij deze datingsite gratis inschrijven. Een account aanmaken gaat snel en eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een profielnaam en een e-mailadres. Nadat u dit heeft ingevoerd, samen met de informatie of u een man of een vrouw bent en wat u zoekt, klikt u op de knop inschrijven. U krijgt nu direct een activatiemail in uw opgegeven e-mailadres. Nadat u deze activering bevestigd door op de link te klikken kunt u op zoek naar spannende en ondeugende dates. U heeft nu een gratis account aangemaakt.

Gratis account en VIP toegang


Door de hier bovenstaande handelingen uit te voeren heeft u een gratis standaard account aangemaakt. Met dit account heeft u toegang tot de standaard functionaliteiten van de website. Een profiel maken, profielen bekijken, standaard berichten versturen, foto’s plaatsen en verwijderen en zoeken is hiermee allemaal mogelijk. Wilt u meer, dan is er nog een account met VIP toegang. Voor een klein bedrag per maand kunt u van uw gratis account een VIP account maken. De extra functies die u er dan bij krijgt zijn onder andere: chatten, privé berichten versturen en ontvangen, gebruik maken van de foto zapper opties, extra foto's bekijken en gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie van de site.

Hieronder een overzicht van de verschillende VIP memberships:
- 1 maand VIP -> € 24,99 per maand
- 2 maanden VIP -> € 19,99 per maand
- 4 maanden VIP -> € 14,99 per maand

Onderdeel van Sexy Dating Networks


Ondeugend Daten is onderdeel van het Sexy Dating Networks. Dit heeft een aantal voordelen. Er is namelijk een instellingen aanwezig "zoeken en gevonden worden op partnersites" waarmee ook deelnemers van andere sites Sexy Dating Networks getoond worden in uw zoekresultaten als deze aan uw zoekprofiel voldoen. U kunt hier ook direct mee communiceren. Omgekeerd werkt het ook, uw profiel is ook direct vindbaar voor andere deelnemers. Let er wel op dat deze instelling standaard aan staat en u deze op ieder moment uit kunt schakelen indien gewenst.

Veilige website


De website Ondeugend Daten is een veilige website, er wordt gebruik gemaakt zogenoemd SSL-Certificaat, dit kunt u zien door de https:// in de adresbalk. De betalingen gaan via Amazing Bits B.V en zijn COMODO secured. Hierdoor weet u zeker dat als u een abonnement gaat betaling dit ook allemaal veilig en vertrouwd zal gebeuren.De informatiepagina Ondeugend Daten is gemaakt op 01 mei 2017
Webwinkel: Ondeugend Daten

Contactgegevens Ondeugend Daten

Orbinair B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen

Klantenservice
Contactformulier op de website
Niet bekend

Website: www.ondeugend-daten.nl
Bekijk het hele productaanbod

KvK Nummer: 09206903

Waarom Ondeugend Daten?

1 - Waarom kiezen voor Ondeugend Daten Gratis inschrijven
2 - Waarom kiezen voor Ondeugend Daten Regelmatig kortingsacties
3 - Waarom kiezen voor Ondeugend Daten Makkelijk in het gebruik
4 - Waarom kiezen voor Ondeugend Daten Dé ondeugende datingsite voor 18-plus


Reacties op de webwinkel Ondeugend Daten - ondeugend-daten

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.