Erotiekkoopjes - Condooms | Alle producten in de rubriek Latexvrije condooms


Resultaten 1 tot 7 (van de 7 resultaten)


16 Condooms Natural Feeling

16 Condooms Natural Feeling op Erotiekkoopjes
Vervaardigd uit latexvrij Real Feel: dun en lichaamseigen materiaal waardoor je amper voelt dat je een condoom draagt. De transparante condooms zijn voorzien van een reservoir en zijn behan ..

4 Latexvrije Condooms

4 Latexvrije Condooms op Erotiekkoopjes
De 4 condooms zijn ultradun, geurloos, latexvrij, warmtegeleidend en dermatologisch getest. Ze zijn dunner dan standaard condooms maar ze geven toch dezelfde veiligheid en bescherming.

Manix SKYN Latexvrije Condooms - 10 stuks

Manix SKYN Latexvrije Condooms - 10 stuks op Erotiekkoopjes
Manix SKYN Latexvrije Condooms - 10 stuks Deze ultradunne latexvrije condooms zijn gemaakt van Sensopreen. Dit is een elastisch en synthetisch rubber, en daardoor perfect voor mensen met e ..

Durex Real Feeling (Latexvrij)

Durex Real Feeling (Latexvrij) op Erotiekkoopjes
Ultra dunne condooms voor een speciaal huid-op-huid gevoel. Real Feeling condooms hebben een Easy-On-pasvorm met een reservoir, speciaal gevormd voor meer comfort. Omdat de condooms latexvr ..

Durex Latex vrije condooms - 4 stuks

Durex Latex vrije condooms - 4 stuks op Erotiekkoopjes
Dit latex-vrije condoom is ultra-dun, zeer zacht en gemaakt van synthetisch polylsoprene. Dit is een nieuw soort elastisch en synthetisch materiaal zonder latex, wat dit condoom bijzonder g ..

Manix Skyn Extra Glijmiddel - 10 stuks

Manix Skyn Extra Glijmiddel - 10 stuks op Erotiekkoopjes
Manix Skyn Extra Glijmiddel - 10 stuks Condooms voorzien van extra glijmiddel op siliconenbasis. Deze ultradunne latex-vrije condooms zijn gemaakt van Sensopreen (Polyisopreen), wat zorgt ..

Pasante Unique Latex-vrije condooms 3 stuks

Pasante Unique Latex-vrije condooms 3 stuks op Erotiekkoopjes
Pasante Unique condooms zijn de allerdunste condooms! Ze zijn in alle opzichten uniek: de condooms zijn gemaakt van een heel ander materiaal dan gewone (latex-vrije) condooms, namelijk het ..