Erotiekkoopjes - Condooms | Alle producten in de rubriek Stimulerende condooms


Resultaten 1 tot 42 (van de 42 resultaten)


10 Condooms Intense Orgasmic

10 Condooms Intense Orgasmic op Erotiekkoopjes
Met ideale pasvorm en voorzien van ribbels en noppen. Toevoeging van Desirex gel zorgt bij de partner voor een tintelend stimulerende sensatie. En essences uit munt geven deze condooms een ..

Durex Pleasure Pack Condooms 6st.

Durex Pleasure Pack Condooms 6st. op Erotiekkoopjes
"Durex Pleasure Pack" is een selectie van stimulerende condooms. Een verpakking bevat 6 condooms plus een gratis sachet "Durex Play Massage 2 in 1". De nieuwe Durex Pleasure Pack is een uni ..

VITALIS - Stimulation & Warming - 3 Condooms

VITALIS - Stimulation & Warming - 3 Condooms op Erotiekkoopjes
De verwarmende condooms van Vitalis hebben een stimulerend glijmiddel met een verwarmend effect. Alle condooms zijn vervaardigd en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De condooms ..

Durex Love Condooms - 6 stuks

Durex Love Condooms - 6 stuks op Erotiekkoopjes
Durex Love Condooms - 6 stuks De Durex Love condooms zijn condooms met een extra strakke pasvorm voor extra zekerheid en een stressvrij seksleven. Voorzien van glijmiddel en een reservoi ..

Durex Pleasure Me (3+1)

Durex Pleasure Me (3+1) op Erotiekkoopjes
Stimulerende condooms met uniek gepositioneerde ribbels en nopjes die ontworpen zijn voor een maximale stimulatie van je partner en jezelf. Dit ontwerp, gecombineerd met de anatomische vorm ..

Pleasure Mix Condooms - 10 Stuks

Pleasure Mix Condooms - 10 Stuks op Erotiekkoopjes
Pleasure Mix van Fun Factory is een leuke mix van 10 verschillende soorten condooms. In de mix zitten zowel condooms met een rechte als anatomische vorm. Sommige condooms zijn geribbeld, so ..

Durex Performa 10st

Durex Performa 10st op Erotiekkoopjes
Wanneer je intiem met elkaar bent, wil je natuurlijk niet dat dat zo voorbij is. De Durex Performa condooms beschikken over een speciaal glijmiddel, dat het orgasme uitstelt. Tevens verlen ..

Durex Fun Explosion Condooms - 10 stuks

Durex Fun Explosion Condooms - 10 stuks op Erotiekkoopjes
Durex Fun Explosion condooms. In deze verpakking zitten 10 stuks met verschillende eigenschappen. Elke verpakking bevat: - 6x condooms gekleurd met smaak - 2x condooms met ribbels en no ..

Durex Pleasuremax Warming 12 stuks

Durex Pleasuremax Warming 12 stuks op Erotiekkoopjes
Er kan nu worden gekozen voor de Durex Pleasuremax Warming - 12 stuks. Bescherm jezelf en je partner nu tijdens de seks. De Durex Pleasuremax Warming - 12 stuks kan hier nu worden gekozen.

Durex Pleasure Me - 12 stuks - Condooms

Durex Pleasure Me - 12 stuks - Condooms op Erotiekkoopjes
Durex Pleasure Me Condooms zijn condooms met ribbels en noppen voor maximale stimulatie. De condooms zijn gemaakt van transparant, natuurlijk rubber latex en hebben een prettige geur. De Ea ..

Pasante Warming condooms 144 stuks

Pasante Warming condooms 144 stuks op Erotiekkoopjes
Verwarmende condooms voor hete seks. Pasante Warming condooms zijn geribbeld en voorzien van een speciaal verwarmend glijmiddel voor nog meer passie en sensatie! De condooms zijn gemaakt ..

Pasante Cooling Sensation Condooms 144 stuks

Pasante Cooling Sensation Condooms 144 stuks op Erotiekkoopjes
Verkoelende condooms voor ijzingwekkende seks. Pasante Cooling condooms zijn geribbeld en voorzien van een speciaal verkoelend glijmiddel voor nog meer passie en sensatie! De condooms zijn ..

Pasante Genopte condooms 144 stuks

Pasante Genopte condooms 144 stuks op Erotiekkoopjes
De genopte condooms van het merk Pasante zijn anatomisch gevormd voor meer comfort en een beter gevoel bij het vrijen. De verhoogde nopjes bieden extra stimulatie voor beide partners en wer ..

Durex Excite Me 12st

Durex Excite Me 12st op Erotiekkoopjes
Stimulerend coondoom met een unieke structuur van 500 nopjes die garant staan voor extra intens genot. De transparante latex condooms zijn voorzien van glijmiddel en reservoir. Eigensch ..

Durex Orgasmic 12st

Durex Orgasmic 12st op Erotiekkoopjes
De Durex Orgasmic condooms bevatten een gel die ejacualtie uitstelt om zo het plezier in bed te verlengen. Daarnaast zijn de condooms voorzien van ribbels en micro-parels die zorgen voor me ..

Secura Japan Rubber 3 stuks

Secura Japan Rubber 3 stuks op Erotiekkoopjes
Secura Japan Rubber - 3 stuks Deze condooms zitten heerlijk strak en zijn voorzien van ribbels voor extra stimulatie. De condooms zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. Eigensc ..

Durex Pleasuremax Condooms 6 stuks

Durex Pleasuremax Condooms 6 stuks op Erotiekkoopjes
Waarom nog een eenvoudig condoom gebruiken als je met de Durex Pleasuremax een veel intenser orgasme aan je partner kan geven ? De stimulatieribbels en nopjes werden dusdanig geplaatst dat ..

Secura Sex4fun Condooms - 12 stuks

Secura Sex4fun Condooms - 12 stuks op Erotiekkoopjes
Secura Sex4fun Condooms - 12 stuks In deze verpakking zitten vier verschillende soorten condooms, die elk op een andere manier veel plezier zullen geven. Inhoud: Condooms met noppen en ..

Secura Dark Desire Condoms - 12 stuks

Secura Dark Desire Condoms - 12 stuks op Erotiekkoopjes
Secura Dark Desire zijn stevige zwarte Condooms met noppen. De dikte van de wand is 0,65 mm. Gemaakt van natuurlijk latex. De condooms zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. Eig ..

Durex Performax Intense

Durex Performax Intense op Erotiekkoopjes
Het Durex Performax Intense condoom is gecoat met een speciale benzocaïne lotion die zjin uithoudingsvermogen kan verhogen, terwijl de ribbels en noppen haar sneller een orgasme brengen. M ..

Durex Emotions - 6 stuks

Durex Emotions - 6 stuks op Erotiekkoopjes
Durex Emotion Condooms. Deze speciale condooms zijn ongelooflijk dun en voorzien van extra glijmiddel. De gladde pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen en het condoom is speciaa ..

Secura Perl-Rubber 24 Stuks

Secura Perl-Rubber 24 Stuks op Erotiekkoopjes
Om in complete extase te komen! Anatomisch gevormd condoom met uitwendige stimulatie noppen, voor extra stimulatie. Deze condooms zitten heerlijk strak en zijn voorzien van glijmiddel en r ..

Secura Japan Rubber 24 Stuks

Secura Japan Rubber 24 Stuks op Erotiekkoopjes
Om in complete extase te komen! Anatomisch gevormd condoom met ribbels, voor extra stimulatie. Zit heerlijk strak, met glijmiddel en reservoir. Reservoir: Ja Voorgevormd: Ja Structuur: J ..

Secura Double Pleasure 12 stuks

Secura Double Pleasure 12 stuks op Erotiekkoopjes
Secura Double Pleasure Transparente geribbelde en genopte condooms welke met glijmiddel zijn bedekt. Alle condooms hebben een reservoir. Ook ontvangt u er een geribbelde roze kleurige Slee ..

Ribbel Condooms

Ribbel Condooms op Erotiekkoopjes
21 condooms met een fijne ribbelstructuur, inclusief een verwisselbare penisring.

Secura Sex4fun Pack

Secura Sex4fun Pack op Erotiekkoopjes
Heerlijk condoom assortiment bestaande uit 4 verschillende soorten condooms om uit te proberen en eens lekker uit je dak te gaan. Er zitten normale, zwarte, ribbel en met noppen in en de la ..

Secura Multi-Sex Condooms 24 stuks

Secura Multi-Sex Condooms 24 stuks op Erotiekkoopjes
6 Blauwe gladde aroma condooms (Tutti Frutti). 6 Roze geribbelde condooms. 6 Extra sterke en dikke condooms. 6 Transparante condooms.

Rilaco Noprino 9er

Rilaco Noprino 9er op Erotiekkoopjes
De bekende duitse Rilaco Noprino condooms met het kroontje. Deze hoogwaardige duitse merkcondooms zijn voorzien van hobbels en bobbels en staan garant voor een heerlijke stimulatie. 9 stuks

Pasante Ribbed condooms 3st

Pasante Ribbed condooms 3st op Erotiekkoopjes
Pasante Ribbed condooms 3st Deze geribbelde condooms van het merk Pasante zijn voorzien van heerlijke stimulerende ribbels die zorgen voor nog meer gevoel. Ze zal hierdoor nog meer van ..

EXS Extreme Condooms 3 stuks

EXS Extreme Condooms 3 stuks op Erotiekkoopjes
De EXS 3 in 1 Extreme Condooms laten jullie genieten van een heerlijke extra dimensie tijdens het vrijen. De stimulerende condooms hebben ribbels en nopjes die haar op een bijzondere manier ..

Durex stimulerende condooms 3 stuks

Durex stimulerende condooms 3 stuks op Erotiekkoopjes
Extra stimulerende condooms van Durex met ribbels en noppen. Een verpakking bevat drie condooms. Voor extra stimulatie en een intenser gevoel! Eigenschappen condooms: - Soort: extra stimu ..

Sico Pearl Condooms 12 stuks

Sico Pearl Condooms 12 stuks op Erotiekkoopjes
Deze transparante condooms van het merk Sico zijn voorzien van stimulerende nopjes, waardoor je samen nog meer geniet van de seks. Alle condooms zijn vervaardigd en getest volgens de hoo ..

VITALIS - Sensation Condooms - 3 stuks

VITALIS - Sensation Condooms - 3 stuks op Erotiekkoopjes
De Vitalis Sensation Condooms hebben stimulerende ribbels en noppen. De heerlijke stimulering door deze anatomisch gevormde condooms geeft beide partners een intens gevoel. Alle condooms z ..

EXS Bulkpack 3 in 1 Extreme Condooms 100 stuks

EXS Bulkpack 3 in 1 Extreme Condooms 100 stuks op Erotiekkoopjes
De EXS 3 in 1 Extreme Condooms laten jullie genieten van een heerlijke extra dimensie tijdens het vrijen. De stimulerende condooms hebben ribbels en nopjes die haar op een bijzondere manier ..

ON Stimulation bulk pack 100 stuks

ON Stimulation bulk pack 100 stuks op Erotiekkoopjes
ON! Stimulation Condooms hebben heerlijke stimulerende noppen en veel extra glijmiddel voor een optimale wrijving en bieden haar optimale stimulatie tijdens de seks. On! Condooms bieden max ..

ON Stimulation condooms 3 stuks

ON Stimulation condooms 3 stuks op Erotiekkoopjes
ON! Stimulation Condooms hebben heerlijke stimulerende noppen en veel extra glijmiddel voor een optimale wrijving en bieden haar optimale stimulatie tijdens de seks. On! Condooms bieden max ..

ESP Extra Condooms - 3 Stuks

ESP Extra Condooms - 3 Stuks op Erotiekkoopjes
Deze stimulerende condooms zijn speciaal ontworpen om haar te laten genieten als nooit tevoren! De vele ribbels en nopjes op de ESP Extra condooms weten haar op de juiste plekjes te raken v ..

Durex stimulerende condooms 3 stuks

Durex stimulerende condooms 3 stuks op Erotiekkoopjes
Extra stimulerende condooms van Durex met ribbels en noppen. Een verpakking bevat drie condooms. Voor extra stimulatie en een intenser gevoel! Eigenschappen condooms: - Soort: extra stimu ..

Durex Tingle Me Condooms 12 st

Durex Tingle Me Condooms 12 st op Erotiekkoopjes
Stimulerende condooms met een glijmiddel dat menthol bevat voor een en tintelend en frisse sensatie voor maximale stimulatie van je partner en jezelf. Dit ontwerp, gecombineerd met de anato ..

Secura Pearl rubber Condooms - 3 stuks

Secura Pearl rubber Condooms - 3 stuks op Erotiekkoopjes
Secura Parel Rubber Condooms - 3 stuks Ervaar ook het genot van ontelbare zachte stimulerende pareltjes op deze condooms. Deze condooms hebben weinig last van de typische latex-geur. De ..

Ritex Lust Condooms - 8 stuks

Ritex Lust Condooms - 8 stuks op Erotiekkoopjes
Ritex Lust Condooms - 8 stuks Extra stimulerende transparante condooms met noppen en ribbels. De condooms hebben een natuurlijke pasvorm waardoor ze beter op hun plaats blijven zitten, g ..

X-tra Lust condooms

X-tra Lust condooms op Erotiekkoopjes
Dit is niet alleen veilig vrijen maar vooral meer plezier bij het vrijen! Deze Secura condooms zijn voorzien van stimulerende noppen en worden geleverd met een penisring voor een nog langer ..