Erotiekkoopjes - Diversen | Alle producten in de rubriek Massage oliën


Resultaten 1 tot 48 (van de 215 resultaten)


Shunga - Afrodisiac Olie Framboos

Shunga - Afrodisiac Olie Framboos op Erotiekkoopjes
Intensiveer het plezier en de sensatie van je partners? erogene zones. Breng deze olie, gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, vrijelijk aan over het hele lichaam van je partner. Act ..

Shunga - Sensuele Poeder Framboos

Shunga - Sensuele Poeder Framboos op Erotiekkoopjes
Maak een zoet dessert van uw partner. Strooi deze spannende smaak over het hele lichaam van je partner. Gebruik dan zachtjes de veer om de huid te plagen en uw partner te laten trillen van ..

WET Inttimo Romance Massage Oil 119ml

WET Inttimo Romance Massage Oil 119ml op Erotiekkoopjes
Ontketen jouw sensuele kracht via de oude geneeskundige kracht van aromatherapie. Inttimo van WET bestaat uit zijdezachte natuurlijke oliën aangevuld met een mix van zeven vitamines. Het g ..

WET Nuru Massage Kit

WET Nuru Massage Kit op Erotiekkoopjes
Ga voor een heerlijke massage met de WET Nuru Massage Kit. Met deze complete massage set ben jij in één keer klaar om je partner een body to body massage te geven. De set bestaat uit een ..

WET Nuru Concentrate Massagegel 1124ml

WET Nuru Concentrate Massagegel 1124ml op Erotiekkoopjes
Nuru Concentrate massagegel is speciaal ontworpen voor een heerlijk sensuele body to body massage samen met je partner. De gel is dun, geconcentreerd en makkelijk uit te smeren. Ook voelt h ..

Kamasutra Oil of Love Raspberry Olie

Kamasutra Oil of Love Raspberry Olie op Erotiekkoopjes
Olie op waterbasis die de huid langzaam verwarmt. De heerlijke, zijdeachtige olie onthult een fijne geur van framboos en een vleugje kaneel en een onweerstaanbare warmte. Streel een paar dr ..

WET Nuru Concentrate Massagegel 261ml

WET Nuru Concentrate Massagegel 261ml op Erotiekkoopjes
Nuru Concentrate massagegel is speciaal ontworpen voor een heerlijk sensuele body to body massage samen met je partner. De gel is dun, geconcentreerd en makkelijk uit te smeren. Ook voelt h ..

Kamasutra Oil of Love The Original Olie

Kamasutra Oil of Love The Original Olie op Erotiekkoopjes
Kamasutra Oil Of Love Original is een olie op waterbasis die de huid langzaam verwarmt. De heerlijke, zijdeachtige olie onthult een fijne geur van chocolade, vanille en een vleugje kaneel e ..

Kamasutra Honey Dust Sweet Honeysuckle Bodypoeder

Kamasutra Honey Dust Sweet Honeysuckle Bodypoeder op Erotiekkoopjes
Breng het voorspel naar nieuwe hoogten met Honey Dust Sweet Honey. Dit lichaamspoeder heeft een subtiele honingsmaak en kan over het gehele lichaam worden gestrooid om daarna met het luxueu ..

Kamasutra Weekender Kit - Reisset

Kamasutra Weekender Kit - Reisset op Erotiekkoopjes
Een reisset met de KamaSutra favorieten voor de vrijdenkende romantici. Perfect voor wanneer jouw passie altijd en overal kan toeslaan. Laat je niet misleiden door de grootte van dit mooie ..

Kamasutra Aromatic Pleasure Garden Massage-Olie

Kamasutra Aromatic Pleasure Garden Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Deze heerlijk geurende massage-olie zorgt voor sensuele en uitdagende intimiteit. Het is een subtiele samenstelling van pure essentiële oliën, voor kalmering van lichaam en geest. De oli ..

Kamasutra Oil of Love Vanilla Crème Olie

Kamasutra Oil of Love Vanilla Crème Olie op Erotiekkoopjes
Kamasutra Oil Of Love is een likbare olie op waterbasis die de huid langzaam verwarmt. De heerlijke, zijdeachtige olie onthult een fijne geur van vanille en een vleugje kaneel en een onweer ..

Kamasutra Sweet Almond Massage-Olie

Kamasutra Sweet Almond Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Een heerlijk geurende massage-olie voor ontspanning en ontstressen is altijd een goede keuze. Deze Kamasutra massage-olie ruikt heerlijk naar amandelen. Het is een subtiele samenstelling va ..

Kamasutra Harmony Blend Massage-Olie

Kamasutra Harmony Blend Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Massage-olie is het ideale product als je wilt ontspannen en ontstressen. Kamasutra Harmony Blend is speciaal gericht op een sensuele massage die de geest en het lichaam tot rust brengt. Ve ..

Kamasutra Soaring Spirit Massage-Olie

Kamasutra Soaring Spirit Massage-Olie op Erotiekkoopjes
De Kamasutra Soaring Spirit massage-olie is een heerlijk geurende olie die verfrist en energie geeft. Het is een subtiele samenstelling van pure essentiële oliën voor de kalmering van lic ..

KamaSutra Oil of Love - Tropische Mango

KamaSutra Oil of Love - Tropische Mango op Erotiekkoopjes
Verwen je geliefde met deze kokos en ananas Oil of Love. Hij is warm en zacht en smaakt heerlijk. Breng de zachte, verzorgende olie aan op de huid van je partner en blaas zachtjes om van de ..

Kamasutra Pleasure Balm Raspberry Kiss

Kamasutra Pleasure Balm Raspberry Kiss op Erotiekkoopjes
Pleasure Balm - Likbare Tintelende Gel Deze speciaal samengestelde gel geeft een tintelende en frisse sensatie. Een vleugje van de Pleasure Balm dat over de intiemste lichaamzones verspreid ..

KamaSutra Treasure Trove Strawberry Massageset

KamaSutra Treasure Trove Strawberry Massageset op Erotiekkoopjes
Deze luxe cadeauset omarmt de heerlijkheden van één enkele verleidelijke aardbeiensmaak. De cadeauset bestaat uit drie heerlijke, kusbare artikelen. Het perfecte sensuele cadeau voor een ..

Kamasutra Oil of Love Strawberry Dreams Olie

Kamasutra Oil of Love Strawberry Dreams Olie op Erotiekkoopjes
Kamasutra Oil Of Love Strawberry Dreams is een fijne olie op waterbasis die de huid langzaam verwarmt. De heerlijke, zijdeachtige olie onthult een fijne geur van aardbeien en een onweerstaa ..

Kamasutra Pleasure Balm Strawberry Dreams Bodygel

Kamasutra Pleasure Balm Strawberry Dreams Bodygel op Erotiekkoopjes
Met deze Kamasutra Pleasure Balm Strawberry Dreams bodygel beleef je een tintelende sensatie waar je de gel aanbrengt. Het geeft een heerlijk stimulerend effect op je meest gevoelige plekje ..

KamaSutra Honey Dust Strawberry Bodypoeder

KamaSutra Honey Dust Strawberry Bodypoeder op Erotiekkoopjes
Met dit eetbare lichaamspoeder breng je het voorspel naar nieuwe hoogten! De Honey Dust Strawberry Dreams poeder heeft een subtiele aardbeismaak en kan over het gehele lichaam worden gestro ..

Kamasutra Weekender Kit - Aardbei

Kamasutra Weekender Kit - Aardbei op Erotiekkoopjes
Een reisset met de KamaSutra favorieten, nu met aardbei smaak! Perfect voor de liefhebbers van smaakvol genot. Laat je niet misleiden door de grootte van dit mooie setje, deze verleidelijke ..

Kamasutra Honey Dust Chocolate Caress Bodypoeder

Kamasutra Honey Dust Chocolate Caress Bodypoeder op Erotiekkoopjes
Maak het voorspel nog intiemer en leuker met dit Kamasutra Honey Dust lichaamspoeder. Het heeft een heerlijke subtiele chocoladesmaak en kan over het gehele lichaam worden gestrooid om daar ..

Kamasutra Naturals Pomegranate Massage-Olie

Kamasutra Naturals Pomegranate Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Is er binnenkort een speciale gelegenheid die je samen met je partner op een romantische manier wilt vieren? Een sensuele en ontspannende massage is altijd een perfecte manier om tijd met e ..

Kamasutra Naturals Tropical Fruits Massage-Olie

Kamasutra Naturals Tropical Fruits Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Breng je lichaam en geest tot rust terwijl je geniet van een intiem moment met je partner. Kamasutra Tropical Fruits is een heerlijke massage-olie die zijdezacht aanvoelt en je huid voedt e ..

Kamasutra Naturals Strawberry Massage-Olie

Kamasutra Naturals Strawberry Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Verwen je partner met een sensuele massage en beleef het ultieme voorspel. Kamasutra Naturals Strawberry biedt de essentie van vers fruit met speciale mix van olie aan om de perfecte behand ..

Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars

Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars op Erotiekkoopjes
Breng nog meer intimiteit in je relatie met een heerlijk geurende massagekaars. Kamasutra Mediterranean Almond is een verfrissende mix van amandel en kersen en is geaccentueerd met bergamot ..

Kamasutra Sweet Heart Massageset

Kamasutra Sweet Heart Massageset op Erotiekkoopjes
KamaSutra Sweet Heart is een romantische cadeauset, perfect voor gelegenheden als verjaardagen, jubileums, Kerst, Valentijnsdag of gewoon zomaar. Gegarandeerd een succes! De hartvormige doo ..

Kamasutra Naturals Coconut Pineapple Massage-Olie

Kamasutra Naturals Coconut Pineapple Massage-Olie op Erotiekkoopjes
Ontspanning en stimulatie gaan hand in hand met deze heerlijke Kamasutra Naturals massage-olie. De geur van kokos en ananas zal een stimulerende en romantische sfeer creëren en zal hierdoo ..

Kamasutra Oil of Love Coconut Pineapple Olie

Kamasutra Oil of Love Coconut Pineapple Olie op Erotiekkoopjes
Deze zijdeachtige olie onthult een fijne geur van kokos en ananas en geeft een onweerstaanbare warmte af. Streel een paar druppeltjes op de plek waar je het wilt, blaas zachtjes om de warmt ..

Kamasutra Oil of Love Forbidden Apple Olie

Kamasutra Oil of Love Forbidden Apple Olie op Erotiekkoopjes
De heerlijke, zijdeachtige olie van Kamasutra oil Of Love onthult een fijne geur van appel en een onweerstaanbare warmte. Streel een paar druppeltjes op de plek waar u het wilt, blaas zacht ..

Kamasutra Oil of Love Sugared Berry Olie

Kamasutra Oil of Love Sugared Berry Olie op Erotiekkoopjes
Deze heerlijke Kamasutra Oil Of Love olie op waterbasis heeft een lekkere bessensmaak en verwarmt de huid langzaamaan. Streel een paar druppeltjes op de plek waar u het wilt, blaas zachtjes ..

Kamasutra - Oil of Love - Perziksmaak

Kamasutra - Oil of Love - Perziksmaak op Erotiekkoopjes
De Oil of Love met zoete perziksmaak van Kamasutra is perfect om jullie voorspel een flinke boost te geven. Verdeel een beetje olie over de erogene zones van je partner en blaas zachtjes om ..

Kamasutra Pleasure Balm Creme De Menthe Bodygel

Kamasutra Pleasure Balm Creme De Menthe Bodygel op Erotiekkoopjes
Een vleugje van de likbare Kamasutra Pleasure Balm bodygel dat over de intiemste lichaamzones verspreid wordt, verhoogt en verlengt de vreugden van de liefde. Gebruik: breng een dun laagje ..

Kamasutra Pleasure Balm Lime Mojito Likbare Bodygel

Kamasutra Pleasure Balm Lime Mojito Likbare Bodygel op Erotiekkoopjes
Deze speciaal samengestelde likbare gel met limoen mojito smaak geeft een tintelende en frisse sensatie. Een vleugje van de Pleasure Balm dat over de intiemste lichaamzones verspreid wordt, ..

Kamasutra Love Liqhts - Setje Massagekaarsen

Kamasutra Love Liqhts - Setje Massagekaarsen op Erotiekkoopjes
Ontsteek het vuur van jouw passie met dit tropische trio van kleine massagekaarsen, ontwikkeld met huidverzorgende kokosolie, shea butter en vitamine E. Deze kaarsen zijn wax-vrij en brande ..

Kamasutra Strawberry Massagelotion

Kamasutra Strawberry Massagelotion op Erotiekkoopjes
Een jubileum, een verjaardag, Valentijsdag... Er is altijd wel een reden voor een romantisch avondje samen met je geliefde. Met deze Kamasutra massagelotion geef je elkaar een onvergetelijk ..

Kamasutra Coconut Pineapple Massagelotion

Kamasutra Coconut Pineapple Massagelotion op Erotiekkoopjes
Een rijke mix van jojoba-, kokosnoot- en abrikoos-oliën maken de Kamasutra Coconut Pineapple massage lotion de ultieme intimiteit. Deze sensueel geparfumeerde lotion heeft een gladde en zi ..

Kamasutra Herbal Renewal Massagelotion

Kamasutra Herbal Renewal Massagelotion op Erotiekkoopjes
Beleef een heerlijke intieme massage met de Kamasutra Herbal Renewal massagelotion. Deze sensueel geparfumeerde lotion heeft een gladde en zijdeachtige textuur en is een rijke mix van jojob ..

Dona Massage lotion Naughty

Dona Massage lotion Naughty op Erotiekkoopjes
Verleid de zintuigen van jouw partner met de Dona massage lotion. De lotion bevat afrodisiaca en feromonen waardoor er een heerlijke geur vrij komt. Daarnaast zorgt de lotion voor een onwee ..

Dona Body paint Vanilla buttercream

Dona Body paint Vanilla buttercream op Erotiekkoopjes
Maak van jouw partner een erotisch meesterwerk met de Dona kissable body paint. Schilder met het kwastje een mooi figuur op je partner en verwijder de verf door middel van het geven van kus ..

Dona Body paint Chocolate mousse

Dona Body paint Chocolate mousse op Erotiekkoopjes
Maak van jouw partner een erotisch meesterwerk met de Dona kissable body paint. Schilder met het kwastje een mooi figuur op je partner en verwijder de verf door middel van het geven van kus ..

Dona Body paint Strawberry Souffle

Dona Body paint Strawberry Souffle op Erotiekkoopjes
Maak van jouw partner een erotisch meesterwerk met de Dona kissable body paint. Schilder met het kwastje een mooi figuur op je partner en verwijder de verf door middel van het geven van kus ..

Dona Body topping Maple Sugar

Dona Body topping Maple Sugar op Erotiekkoopjes
Doop het lichaam van jouw geliefde in een zoete vloeistof met de Dona kissable body topping. Breng de vloeistof aan met de meegeleverde spatel en verwijder deze weer door het geven van kusj ..

Dona Body Topping Lollypop

Dona Body Topping Lollypop op Erotiekkoopjes
Doop het lichaam van jouw geliefde in een zoete vloeistof met de Dona kissable body topping. Breng de vloeistof aan met de meegeleverde spatel en verwijder deze weer door het geven van kusj ..

Eetbare Massagecrème - framboos

Eetbare Massagecrème - framboos op Erotiekkoopjes
Een massage was nog nooit zo lekker! Deze eetbare massagecrème heeft een heerlijke frambozensmaak. Ingrediënten als avocado-olie, sesamolie en honing geven je huid een fris, zijdezacht en ..

Eetbare massagecrème - exotische vruchten

Eetbare massagecrème - exotische vruchten op Erotiekkoopjes
De lekkerste massage! Deze eetbare massagecrème smaakt heerlijk naar exotische vruchten. Ingrediënten als avocado-olie, sesamolie en honing zorgen ervoor dat je huid fris, zijdezacht en n ..

Eetbare massagecrème - aardbeienwijn

Eetbare massagecrème - aardbeienwijn op Erotiekkoopjes
Beleef een nieuw soort massage! Deze eetbare massagecrème heeft de heerlijke smaak van sprankelende aardbeienwijn. Je huid wordt er fris en zijdezacht van. Een massage was nog nooit zo lek ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 215 resultaten)