Erotiekkoopjes - Glijmiddelen | Alle producten in de rubriek Anaal glijmiddelen


Resultaten 1 tot 48 (van de 69 resultaten)


Back Door Anal Comfort Serum

Back Door Anal Comfort Serum op Erotiekkoopjes
Speciale gel voor impulsieve anale seks om de gevoeligheid ter verminderen zonder verdoving.De gel vormt een onzichtbare beschermende laag op de huid en vermindert de gevoelige huid. De gel ..

Pjur Aqua Glijmiddel 100 ml

Pjur Aqua Glijmiddel 100 ml op Erotiekkoopjes
Een zijdezacht glijmiddel voor massage of extra bevochtiging tijdens de seks. Pjur is in vloeibare vorm en is zo dun, dat het bijna zo nat aanvoelt als water en dus lekker sopt bij (anale)p ..

JO PREMIUM ANAAL 75ML

JO PREMIUM ANAAL 75ML op Erotiekkoopjes
Dit premium siliconen glijmiddel van System JO behoort tot de top van 's werelds beste glijmiddelen. Het sensuele middel is latexvrij en wordt wereldwijd aanbevolen door doktoren en ap ..

System JO - Anaal H2O Glijmiddel Koel 135 ml

System JO - Anaal H2O Glijmiddel Koel 135 ml op Erotiekkoopjes
JO Anal H2O Cool is de dikkere JO Anale H2O met een tintelend uitbarsting van Cool. Ervaar het verbeterde sensuele genot met deze waterbasis Cool glijmiddel doordrenkt met Franse menthol. ..

System JO - Anaal H2O Glijmiddel 240 ml

System JO - Anaal H2O Glijmiddel 240 ml op Erotiekkoopjes
JO Anal H2O is hetzelfde als JO H2O jouw liefde in een extra dikke hoge viscositeit formule. Gemaakt met de beste farmaceutische kwaliteit ingrediënten, dit anale glijmiddel levert pure se ..

System JO - Anaal H2O Glijmiddel 135 ml

System JO - Anaal H2O Glijmiddel 135 ml op Erotiekkoopjes
JO Anal H2O is hetzelfde als JO H2O jouw liefde in een extra dikke hoge viscositeit formule. Gemaakt met de beste farmaceutische kwaliteit ingrediënten, dit anale glijmiddel levert pure se ..

Pjur - Back Door Serum 20 ml

Pjur - Back Door Serum 20 ml op Erotiekkoopjes
De speciale serum voor impulsieve anale seks. De gel vormt een onzichtbaar, beschermend laagje op de huid en vermindert gevoeligheid zonder verdovende werking! Bevat geen lidocaïne of benz ..

Pjur - Analyse Me Serum 20 ml

Pjur - Analyse Me Serum 20 ml op Erotiekkoopjes
De speciale serum voor comfortabele anale seks. De gel vormt een onzichtbare beschermende laagje op de huid en vermindert de gevoeligheid zonder verdovende werking. Bevat geen lidocaïne of ..

System JO - Anaal H2O Glijmiddel Koel 75 ml

System JO - Anaal H2O Glijmiddel Koel 75 ml op Erotiekkoopjes
JO Anal H2O Cool is de dikkere JO Anale H2O met een tintelend uitbarsting van Cool. Ervaar het verbeterde sensuele genot met deze waterbasis Cool glijmiddel doordrenkt met Franse menthol. ..

System JO - Anaal Siliconen Glijmiddel Warm 135 ml

System JO - Anaal Siliconen Glijmiddel Warm 135 ml op Erotiekkoopjes
JO Anaal Premium Warming is de dikkere JO Anaal Premium u met een opwindend verwarmende sensatie. Ervaar het verbeterde sensueele genot met deze siliconen anaal glijmiddel dat begint met ve ..

System JO - Anaal Siliconen Glijmiddel Koel 135 ml

System JO - Anaal Siliconen Glijmiddel Koel 135 ml op Erotiekkoopjes
JO Anaal Premium Cool is de dikkere JO Anaal Premium waar je van houd met een tintelende uitbarsting van Cool. Ervaar het verbeterde sensueele genot van deze siliconen anaal glijmiddel door ..

pjur® ORIGINAL Bodyglide 500ml silicone

pjur® ORIGINAL Bodyglide 500ml silicone op Erotiekkoopjes
pjur® ORIGINAL Bodyglide 500 ml. Wereldwijd bekend en als beste getest. pjur® Eros Original is een glij- en massagemiddel en uitstekend geschikt voor anaal- en vaginaal verkeer, masturbat ..

pjur® ORIGINAL Bodyglide 1000ml silicone

pjur® ORIGINAL Bodyglide 1000ml silicone op Erotiekkoopjes
pjur® ORIGINAL Bodyglide 1000 ml. Wereldwijd bekend en als beste getest. pjur® Eros Original is een glij- en massagemiddel en uitstekend geschikt voor anaal- en vaginaal verkeer, masturba ..

Durex Play Aloe Vera

Durex Play Aloe Vera op Erotiekkoopjes
Heerlijke glijgel van Durex, met natuurlijke Aloe Vera voor een zeer zachte huid. Deze glijgel is op waterbasis, kleeft niet, en laat geen vlekken achter. Verbetert de PH waarde van de vag ..

Anaal Verdovende Crème

Anaal Verdovende Crème op Erotiekkoopjes
Anale sex zonder pijn! Breng een kleine hoeveelheid aan op de anus en wacht ongeveer 1 minuut en dank zij het verdovende effect is anale seks GEEN probleem meer.Door zijn verdovende werkin ..

WET Uranus Glijmiddel Op Siliconenbasis 92ml

WET Uranus Glijmiddel Op Siliconenbasis 92ml op Erotiekkoopjes
Ga voor extra comfort en genot met dit fijne anale glijmiddel op siliconenbasis. Dit dikke siliconen glijmiddel voelt heerlijk zacht aan en gaat lang mee. Het droogt niet op en wordt niet p ..

Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml

Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml op Erotiekkoopjes
Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van intensieve anale seks. Dit siliconen glijmiddel zorgt voor optimaal comfort tijdens penetratie en een langdu ..

Pjur ontspannend anaal glijmiddel 100 ml

Pjur ontspannend anaal glijmiddel 100 ml op Erotiekkoopjes
Pjur Relaxing Anal Glide is een glijmiddel op basis van siliconen voor anale seks. Het bevat voedende en ontspannende jojoba extracten en is zeer zuinig in het gebruik. Pjur is veilig om te ..

Pjur Anaal Glijmiddel Op Waterbasis - 250 ml

Pjur Anaal Glijmiddel Op Waterbasis - 250 ml op Erotiekkoopjes
Ga voor extra comfort met dit anaal glijmiddel van Pjur. Dit glijmiddel op waterbasis zorgt voor optimaal glijcomfort tijdens anale seks. Daarnaast is het veilig om te gebruiken in combinat ..

Swiss Navy Premium Anaal Glijmiddel 29.5ml

Swiss Navy Premium Anaal Glijmiddel 29.5ml op Erotiekkoopjes
Premium anaal glijmiddel van 29,5 milliliter van Swiss Navy. Glijmiddel speciaal gemaakt voor gebruik bij anale intimiteit. Geniet nog meer van anaal plezier, samen of met je partner, met g ..

Backdoor Comfort Glijmiddel

Backdoor Comfort Glijmiddel op Erotiekkoopjes
Pjur ® Backdoor Comfort Glide! Comfort Water Anal Glide. Glijmiddel op waterbasis met hyaluronzuur, dat kleine water kussentjes vormt die het glij-effect ondersteunen. Dit glijmiddel i ..

pjur® analyse me! Comfort Water Anal Glide

pjur® analyse me! Comfort Water Anal Glide op Erotiekkoopjes
pjur ® analyse me! Comfort Water Anal Glide. Glijmiddel op waterbasis met hyaluronzuur, dat kleine water kussentjes vormt die het glij-effect ondersteunen. Deze glijmiddel is perfect v ..

MALE - Powder Lubricant 225gr

MALE - Powder Lubricant 225gr op Erotiekkoopjes
Kies nu voor MALE - Powder Lubricant (250ml) en meng het poeder met water, goed roeren en maak zoveel glijmiddel aan als je wilt! Kenmerken MALE - Powder Lubricant (250ml): - Condoom vr ..

MALE - White Lubricant (250ml)

MALE - White Lubricant (250ml) op Erotiekkoopjes
Het glijmiddel is extra dik, wil je dat ook ervaren? Kies dan nu voor MALE - White Lubricant (250ml), dat wordt volop genieten samen. op waterbasis! Kenmerken van MALE - White Lubricant ..

MALE - Extra Thick Lubricant (250ml)

MALE - Extra Thick Lubricant (250ml) op Erotiekkoopjes
Speciaal voor anale seks, de MALE - Extra Thick Lubricant (250ml). Het is goed om daar nu gebruik van te maken! Ontdek nu wat je er mee kunt doen en kies voor MALE - Extra Thick Lubricant ( ..

MALE - Anal Relax Lubricant (250ml)

MALE - Anal Relax Lubricant (250ml) op Erotiekkoopjes
Genieten kan nu met MALE - Anal Relax Lubricant (250ml), speciaal glijmiddel dat ontwikkeld is voor anale seks. Ervaar het nu zelf en kies voor MALE - Anal Relax Lubricant (250ml). Kenmerk ..

MALE - Anal Lubricant (250ml)

MALE - Anal Lubricant (250ml) op Erotiekkoopjes
Kies nu voor MALE - Anal Lubricant (250ml), dit is glijmiddel speciaal ontwikkeld voor anale seks. Ontdek nu wat je er mee kunt doen en spelen maar. Meer informatie over MALE - Anal Lubric ..

MALE - Butter Lubricant (250ml)

MALE - Butter Lubricant (250ml) op Erotiekkoopjes
Extra dik glijmiddel voor de anale seks. Wil je dat ook ervaren? Kies dan nu voor MALE - Butter Lubricant (250ml), je kunt het meteen bestellen. Meer informatie over MALE - Butter Lubrican ..

JO Premium - Anal Cool 75ml

JO Premium - Anal Cool 75ml op Erotiekkoopjes
System JO Anaal Premium Cool heeft alle voordelen van de originele System JO Anaal Premium, alleen dan met een extra verkoelende, tintelende sensatie. Het is gemaakt met de beste farmaceuti ..

JO Anal H2O 75ml

JO Anal H2O 75ml op Erotiekkoopjes
System JO H2O Anaal glijmiddel is gemaakt op basis van water en heeft alle voordelen van System JO H2O glijmiddel, alleen beschikt dit glijmiddel over meer viscositeit (dikte) dan de gewone ..

System JO H2O Anaal glijmiddel

System JO H2O Anaal glijmiddel op Erotiekkoopjes
System JO H2O Anaal verwarmende glijmiddel bevat meer viscositeit (dikte), is ongelooflijk langdurig, voelt zijdezacht aan op de huid en is makkelijk afwasbaar met water. Het heeft alle voo ..

Verwarmende anaal glijmiddel

Verwarmende anaal glijmiddel op Erotiekkoopjes
System JO Anaal Premium Verwarmende glijmiddel heeft een hogere viscositeit (dikte), is gemaakt met de beste farmaceutische ingrediënten en bevat geen verdovende middelen. Dit glijmiddel w ..

CoolMann Anal Gel

CoolMann Anal Gel op Erotiekkoopjes
CoolMann Anal Gel is een glijmiddel op waterbasis. Het verhoogt uw persoonlijk genot. Het bevordert de geslachtsgemeenschap. Is geschikt voor gebruik met latex-condooms. coolMann Anal Gel ..

Goedkoop Glijmiddel voor anaal gebruik Anos

Goedkoop Glijmiddel voor anaal gebruik Anos op Erotiekkoopjes
Bijzonder geschikt voor anaal geslachtsverkeer. - Langdurige glij-eigenschappen. - Verzorgende werking. - Neutrale geur. Niet vet. Zeer zuinig! - Op siliconen basis. - 100 ml. fles.

Anal Lube Swiss Navy

Anal Lube Swiss Navy op Erotiekkoopjes
Swiss Navy Premium Anal Lube is een hoogwaardig glijmiddel van uitsluitend de beste ingrediënten. Swiss Navy heeft de hoogste standaard in de glijmiddelen industrie en dat resulteert in ee ..

Lube Shooter

Lube Shooter op Erotiekkoopjes
Glijmiddel spuit. Opzuigen en spuiten, zo simpel is het. Deze spuit is een handig hulpmiddel voor het doseren van glijmiddelen bij anale en vaginale spelletjes. De vingergrepen zorgen voor ..

Swiss Navy Hoogwaardig Anaal Glijmiddel

Swiss Navy Hoogwaardig Anaal Glijmiddel op Erotiekkoopjes
Anaal glijmiddel van Swiss Navy met ontspannende werking. Anaal glijmiddel van hoge kwaliteit wat anale seks makkelijker maakt. Een geurvrij siliconen glijmiddel met kruidnagel wat het onge ..

WET Uranus Anaal Glijmiddel Op Siliconenbasis 264ml

WET Uranus Anaal Glijmiddel Op Siliconenbasis 264ml op Erotiekkoopjes
Ga voor extra comfort en genot met dit fijne anale glijmiddel op siliconenbasis. Dit dikke siliconen glijmiddel voelt heerlijk zacht aan en gaat lang mee. Het droogt niet op en wordt niet p ..

Pjur ontspannend anaal glijmiddel 100 ml

Pjur ontspannend anaal glijmiddel 100 ml op Erotiekkoopjes
Pjur Relaxing Anal Glide is een glijmiddel op basis van siliconen voor anale seks. Het bevat voedende en ontspannende jojoba extracten en is zeer zuinig in het gebruik. Pjur is veilig om te ..

Pjur Anaal Glijmiddel Op Waterbasis - 250 ml

Pjur Anaal Glijmiddel Op Waterbasis - 250 ml op Erotiekkoopjes
Ga voor extra comfort met dit anaal glijmiddel van Pjur. Dit glijmiddel op waterbasis zorgt voor optimaal glijcomfort tijdens anale seks. Daarnaast is het veilig om te gebruiken in combinat ..

HOT Anal Superglide - Verwarmende Anaal Glijmiddel

HOT Anal Superglide - Verwarmende Anaal Glijmiddel op Erotiekkoopjes
Geniet van een stimulerende nacht met dit vloeibare speeltje. HOT Anal Superglide is een glijmiddel van de hoogste kwaliteit met een verwarmend effect, voor anale sex van het hoogste niveau ..

EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml

EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml op Erotiekkoopjes
EasyGlide anaal glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis wat geschikt is voor anaal gebruik. Geschikt voor gebruik met latex-condooms. Dermatologisch getest, vetvrij, kleurloos, geurloos ..

EasyGlide Anaal Glijmiddel 500 ml

EasyGlide Anaal Glijmiddel 500 ml op Erotiekkoopjes
EasyGlide anaal glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis wat geschikt is voor anaal gebruik. Geschikt voor gebruik met latex-condooms. Dermatologisch getest, vetvrij, kleurloos, geurloos ..

Anal Lube Swiss Navy

Anal Lube Swiss Navy op Erotiekkoopjes
Swiss Navy Premium Anal Lube is een hoogwaardig glijmiddel van uitsluitend de beste ingrediënten. Swiss Navy heeft de hoogste standaard in de glijmiddelen industrie en dat resulteert in ee ..

Swiss Navy Premium Anaal Glijmiddel 29.5ml

Swiss Navy Premium Anaal Glijmiddel 29.5ml op Erotiekkoopjes
Premium anaal glijmiddel van 29,5 milliliter van Swiss Navy. Glijmiddel speciaal gemaakt voor gebruik bij anale intimiteit. Geniet nog meer van anaal plezier, samen of met je partner, met g ..

Exxtreme glide+comfort anaal glijmiddel 30ml

Exxtreme glide+comfort anaal glijmiddel 30ml op Erotiekkoopjes
Glijmiddel voor anaal gebruik op waterbasis. Heb jij extreme anale eisen? Dan is eXXtreme glide comfort glijmiddel het perfecte anale glijmiddel voor jou! Dit glijmiddel is op waterbasis en ..

Pjur analyse me! Anaal Comfort Serum

Pjur analyse me! Anaal Comfort Serum op Erotiekkoopjes
Verdovend anaal serum. Met Analyse me! Anaalserum heb geen last meer van pijn. Want dit serum legt een dun filmlaagje over het rectum, waardoor de penetratie geen irritatie meer geeft. Dit ..

EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml

EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml op Erotiekkoopjes
EasyGlide anaal glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis wat geschikt is voor anaal gebruik. Geschikt voor gebruik met latex-condooms. Dermatologisch getest, vetvrij, kleurloos, geurloos ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 69 resultaten)