Erotiekkoopjes - Glijmiddelen | Alle producten in de rubriek Durex play gel


Resultaten 1 tot 17 (van de 17 resultaten)


Durex Play Tingle, Warming En Top Gel 50ml.

Durex Play Tingle, Warming En Top Gel 50ml. op Erotiekkoopjes
Kan je niet kiezen tussen de drie verschillende glijmiddelen van Durex? Koop ze nu alle drie tegelijk voor een speciale prijs! Durex glijmiddel is transparant en geurloos. In water oplosbaa ..

Durex Play Massage 2 in 1

Durex Play Massage 2 in 1 op Erotiekkoopjes
Durex Play Massage is een milde massage-gel met vitamine E geschikt voor alle lichaamsdelen. Het is niet vet en plakkerig, te gebruiken met condooms en eenvoudig te doseren met één ha ..

Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml

Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml op Erotiekkoopjes
Genie nu van de Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml, dat is de moeite waard. De Durex Play Massage 2 in 1 Stimulating is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel ontdek het nu ..

Durex Play Massage 2in1 Sensual 200ml

Durex Play Massage 2in1 Sensual 200ml op Erotiekkoopjes
Durex Play Massage 2in1 Sensual: Met een zachte frisse geur en smaak. De toegevoegde Ylang Ylang geeft een sensueel effect. Durex Play Massage 2in1 Sensual is en zijde zachte gel V ..

Durex Real Feeling 50ml.

Durex Real Feeling 50ml. op Erotiekkoopjes
Voor een zijde zacht en natuurlijk gevoel.  Durex Real Feeling het nieuwste product van Durex. De nieuwe Natural Feeling glij & belevings gel van Durex zorgt voor een zijdezacht gevoel ..

Durex Lovers Connect

Durex Lovers Connect op Erotiekkoopjes
Geeft een nieuwe dimensie aan jullie seksleven. Deze spannende pleasure-gels zijn speciaal ontwikkeld voor het ultieme genot voor hem en haar. Voor haar... een zijdezachte gel met een w ..

Durex Sensilube

Durex Sensilube op Erotiekkoopjes
Een goede verzorging van je intieme plekjes geeft je een prettig en zeker gevoel. Daarom is Sensilube intiem vaginaal glijmiddel speciaal ontwikkeld om in natuurlijke harmonie met je lich ..

Durex Play O

Durex Play O op Erotiekkoopjes
is een stimulerende gel speciaal voor vrouwen. Deze gel bevat een unieke combinatie van ingrediënten die je stimuleren, je genot verhogen en je laten genieten van de meest intense orgasmes ..

Durex Naturel Glijmiddel 100ml

Durex Naturel Glijmiddel 100ml op Erotiekkoopjes
Durex Naturel glijmiddel heeft een unieke zachte formule om irritaties te voorkomen. Dit glijmiddel van Durex is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Het glijmiddel is PH in balans w ..

Durex - Play Tingle Me glijmiddel - 50 ml

Durex - Play Tingle Me glijmiddel - 50 ml op Erotiekkoopjes
Durex Play Tingle Me waterbasis glijmiddel welke tijdens een vrijpartij zorgt voor een tintelende sensatie. Durex Play Tingle is langdurig werkzaam en ideaal voor het hele lichaam. Voor een ..

Durex Play glijmiddel Kersen

Durex Play glijmiddel Kersen op Erotiekkoopjes
De PH waarde van je vagina verbeteren? Kies nu voor de Durex Play Cherry - 50 ml. Dat wordt genieten samen! Ontdek het nu zelf met de Durex Play Cherry - 50 ml en je krijgt een zachte huid. ..

Durex Play verwarmend glijmiddel

Durex Play verwarmend glijmiddel op Erotiekkoopjes
Durex Play Warming is een plezier verhogend verwarmend glijmiddel. - In water oplosbaar. - Niet vet en geurloos. - Kleur: Transparant. - Inhoud: 50 ml

Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml

Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml op Erotiekkoopjes
Genie nu van de Durex Play 2 in 1 Guarana - 200 ml, dat is de moeite waard. De Durex Play Massage 2 in 1 Stimulating is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel ontdek het nu ..

Durex Play Sweet Strawberry - 50 ml

Durex Play Sweet Strawberry - 50 ml op Erotiekkoopjes
Kies nu voor Durex Play Sweet Strawberry - 50 ml, een sensationele en natuurlijke Sweet Strawberry glij gel welke de de PH waarde van je vagina echt gaat verbeteren. Meer informatie over ..

Nieuwe stimulerende gel voor vrouwen

Nieuwe stimulerende gel voor vrouwen op Erotiekkoopjes
Je moet het voelen, en je herkent het. Ook de eerste keer. Mensen zijn het er wel over eens dat het een intens aangename reactie is op seksuele stimulatie. Het is een gevoel dat wordt gevol ..

Durex Play Aloe Vera

Durex Play Aloe Vera op Erotiekkoopjes
Aloë Vera Gel Deze sensationele en natuurlijke Aloë Vera glij gel verbetert de PH waarde van je vagina, en verlost je tevens van een droge en pijnlijke penetratie door droogheid. Daarbij ..

Durex Play Massage 2in1

Durex Play Massage 2in1 op Erotiekkoopjes
Heerlijke zachte massage gel van Durex met de betoverende naam Play Massage. Deze gel met vitamine E kun je over je gehele lichaam gebruiken voor een massage maar op de erogene zones kan he ..