Erotiekkoopjes - Glijmiddelen | Alle producten in de rubriek Fleshlight glijmiddelen


Resultaten 1 tot 6 (van de 6 resultaten)


EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml

EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml op Erotiekkoopjes
EasyGlide anaal glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis wat geschikt is voor anaal gebruik. Geschikt voor gebruik met latex-condooms. Dermatologisch getest, vetvrij, kleurloos, geurloos ..

EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML

EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML op Erotiekkoopjes
Waterbasis glijmiddel van EasyGlide. De glijmiddelen van EasyGlide zijn huidvriendelijk (dermatologisch en klinisch getest en beoordeeld), water- en vetvrij en hebben een optimale PH-waarde ..

EasyGlide toy reiniger 150 ml

EasyGlide toy reiniger 150 ml op Erotiekkoopjes
Toy cleaner van EasyGlide is een reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor seksspeeltjes. Breng de EasyGlide toy cleaner aan op het seksspeeltje dat je wilt reinigen. Veeg schoon met ..

EasyGlide Glijmiddel 150 ml

EasyGlide Glijmiddel 150 ml op Erotiekkoopjes
De glijmiddelen van EasyGlide zijn huidvriendelijk (dermatologisch en klinisch getest en beoordeeld), water- en vetvrij en hebben een optimale PH-waarde. EasyGlide is ook een uitstekende k ..

Glijmiddel verwarmend 100 ml

Glijmiddel verwarmend 100 ml op Erotiekkoopjes
Glijmiddel met verwarmend effect wanneer je het aanbrengt op de huid. Dit geeft een ongekende sensatie en meer intensiteit. Huidvriendelijke formule. Hypoallergeen en vrij van parabenen. ..

Verkoelend glijmiddel 100 ml

Verkoelend glijmiddel 100 ml op Erotiekkoopjes
Glijmiddel op waterbasis met verkoelend effect. Huidvriendelijke formule. Doordat het glijmiddel verkoelt geeft het een extra bijzondere sensatie tijdens de seks! Hypoallergeen en vrij va ..