Erotiekkoopjes - Dvd en video | Alle producten in de rubriek Sm


Resultaten 1 tot 23 (van de 23 resultaten)


Sklaventöchter

Sklaventöchter op Erotiekkoopjes
Deze film is gemaakt met Zuid-Afrikanen en ook opgenomen in Zuid-Afrika. Unieke beelden waarop Zoeloes laten zien hoe ze hun vrouw eronder houden. Linda, Silvia en May worden hardhandig tot ..

Beide Seiten - Hangover

Beide Seiten - Hangover op Erotiekkoopjes
In’t Engels betekent dit een kater. Dit is echter een Duitse productie en met ‘Hangover’ wordt hier letterlijk ondersteboven-hangen mee bedoeld. Geboeid, in een tuigje en onderworpen ..

Die Lust, die Leiden schafft

Die Lust, die Leiden schafft op Erotiekkoopjes
Deze slavinnetjes zijn niet meer van de jongsten, dus je zou denken dat ze alles al een keer meegemaakt hebben. Als je echter ziet hoe hun gezicht vertrekt bij de afranselingen en vernederi ..

Obsession Devotes Stück 07

Obsession Devotes Stück 07 op Erotiekkoopjes
Deze aflevering van Obsession gaat over het thema Peep-show. Het gordijn wordt opzij geschoven en je kijkt regelrecht in de gepiercete spleet van een slavin. Ze wordt ruig gepenetreerd met ..

Obsession Devotes Stück 20

Obsession Devotes Stück 20 op Erotiekkoopjes
Ook in deel 20 van deze hitserie krijgen de slavinnetjes het hard te verduren. Eerst krijgen ze een harde fetisj les van hun meester. Vervolgens moeten ze de door hem uitgekozen mannen geho ..

Fetish Nightmare

Fetish Nightmare op Erotiekkoopjes
In Fetish Nightmare zie je fetisjes die grenzen aan blasfemie en heiligschennis. Of is het een verregaande vorm van duiveluitdrijving? Zie hier hoe je kruisbeelden en brandende kaarsen ook ..

15H de S.M. #3

15H de S.M. #3 op Erotiekkoopjes
Niets zo gevarieerd als SM. Van bondage naar ophanging met kettingen. Van zacht strelende kietelplumeaus naar keiharde afstraffingen met lederen zwepen. Prikkelende tepelklemmetjes en vinni ..

Extra Stark 154

Extra Stark 154 op Erotiekkoopjes
Naakt en vastgebonden, wachten de slavinnetjes op de afstraffing die hen van vreemden te wachten staat. En het gaat er serieus hard aan toe hier: een borst waar maar liefst elf knijpers op ..

Sound Cane&Saline Solution

Sound Cane&Saline Solution op Erotiekkoopjes
Het slachtoffer ligt vastgebonden in een chaise longue. Zijn hoofd zit in een leren hoofdkap, dus hij heeft geen idee wat er om hem heen gebeurt. De Meesteres brengt haar gereedschap in ste ..

Shades of Kink 04

Shades of Kink 04 op Erotiekkoopjes
Als een egocentrisch congreslid gedumpt wordt door een vrouw, is hij geobsedeerd om haar terug te winnen. Meeslepend verhaal met een meedogenloze meester, een rijk verwend society vrouwtje, ..

Extra Stark 157

Extra Stark 157 op Erotiekkoopjes
In het Rode Salon komen de slavinnetjes samen om zich over te geven aan hun meesteres. Zweepslagen, uitrekking van hun poes, bondage en boeien, gewichten die aan hun schaamlippen gehangen w ..

Mastering the Macho Masochist

Mastering the Macho Masochist op Erotiekkoopjes
Deze Slaaf is beslist geen watje! Het is een stoere, stevige machoman, die toch een hele serie aan vernederingen moet ondergaan. Hij moet de Meesteres haar oksels likken, haar laarzen kusse ..

Tu vas payer cher

Tu vas payer cher op Erotiekkoopjes
Een stalen haak steekt in haar rectum, terwijl er vijf kleine injectiespuitjes aan haar billen hangen. Het wordt nog vernederender, want even later krijgt ze muizenvalletjes aan haar tepels ..

Wege des Leidens

Wege des Leidens op Erotiekkoopjes
Nergens is de grens dunner dan tussen pijn en genot. Sommige sletjes kicken pas echt als ze pijn voelen. Bij hen gaat de onplezierige, gevoelsmatige en emotionele beleving snel over in plez ..

Revenge of a Daughter

Revenge of a Daughter op Erotiekkoopjes
Een Luxemburgse bankier wordt vermoord in een SM-etablissement. Alles wijst in de richtig van de Meesteres. Zijn dochter Cara wil koste wat kost achterhalen wat er gebeurd is. Samen met haa ..

Upside Down

Upside Down op Erotiekkoopjes
Subtitels op de cover zeggen dat het hier om borderline gevallen gaat. Dat de beelden op het randje van het seksfatsoen balanceren. Wat krijg je dan te zien? Een hand of een voet die verdwi ..

Abgerichtet

Abgerichtet op Erotiekkoopjes
Jonge vrouwen worden genadeloos afgericht tot ze willoos elke wens van de klant vervullen. De mannen die hier komen, kicken op het vernederen van hun sekspartner. Zelfs onervaren meisjes va ..

Viens prendre ta Correction 3

Viens prendre ta Correction 3 op Erotiekkoopjes
Steeds meer mensen ontdekken dat genot en pijn een lekkere combinatie is. Op deze dvd zie je gewone Franse amateurs die helemaal into SM zijn. Geboeid, met zware gewichtjes aan hun schaamli ..

TS Seduction

TS Seduction op Erotiekkoopjes
In deze hardcore BDSM film zie je hoe Sub heteromannen worden aangepakt door Dom Trannies. Prachtig, hoe vrouwelijk en mannelijk hier samenvloeien in één Master. De (jonge-)mannen hebben ..

4-Dvd Box 18H de S.M. #2

4-Dvd Box 18H de S.M. #2 op Erotiekkoopjes
Extreme afstraffingen, spannende bondage, pijnlijke experimenten Zomaar een paar facetten uit de SM-wereld. De dames ondergaan de seksvernederingen zo goed mogelijk: sommigen krijgen er een ..

Whipped Ass

Whipped Ass op Erotiekkoopjes
Hardcore Lesbifilm die alle aspecten van het vrouwelijke toont. Van volgzaam, geduldig, gehoorzaam aan de ene kant, tot overheersend, bazig en bitchy aan de andere kant. Ter kennismaking do ..

The Domina Files 87

The Domina Files 87 op Erotiekkoopjes
STARRING: Domina Dahlia, Riverside County, California In this volume of the Domina Files, Rubber fetishist, Domina Dahlia takes us on a kink fuelled journey through her twisted world of do ..

Bondage Bal - Nu Met Gratis DVD!

Bondage Bal - Nu Met Gratis DVD! op Erotiekkoopjes
Bind je partner vast op deze spannende bondage bal. Beleef spannende momenten bij het uitproberen van alle diverse mogelijke kinky sexstandjes. Deze bal moet je geprobeerd hebben. Deze bond ..