Erotiekkoopjes - Informatie over de website Erotiekkoopjes

Algemene Informatie


Op Erotiekkoopjes.nl bieden wij een overzicht van alles wat met erotiek en lingerie te maken heeft. Van toys, vibrators, opblaaspoppen tot sexy lingerie en nachtkleding.
Direct naar erotische artikelen of lingerie zoeken kan via de zoekmachine van Erotiekkoopjes.
Erotiekkoopjes.nl verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht. Wij proberen de website zo actueel mogelijk te houden door regelmatig updates te doen. Toch kan het gebeuren dat bijvoorbeeld een prijs niet meer actueel is. Erotiekkoopjes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele prijsfouten.

Onze Partners


Op onze partnerpagina staan links naar websites die onze partner zijn. Dit zijn veelal sites die een toevoeging zijn op Erotiekkoopjes.nl. Bent u zelf in het bezit van een dergelijke site en denkt u dat ook uw website een aanvulling is op Erotiekkoopjes.nl laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina. Wij staan altijd open voor een linkruil met interessante websites.

Contact / Adverteren


Als u contact op wil nemen met Erotiekkoopjes.nl kunt u daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Erotiekkoopjes.nl heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.
Direct naar de contactpagina.

Links naar andere website


Op Erotiekkoopjes.nl treft u een aantal links naar andere websites. Erotiekkoopjes is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Garantie, vragen en klachten


Erotiekkoopjes verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, dagaanbiedingen, nieuws, kortingcodes en andere aanbiedinge die op het internet te vinden zijn.
Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we u door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Cookies en Privacy


Alles over cookies en privacy op Erotiekkoopjes.nl vindt u hier.