Facebook
Twitter
Google+

Vibrators voor haar - Klassieke vibrators

Overzicht van alle producten in de rubriek Klassieke vibrators


Resultaten 1 tot 48 (van de 128 resultaten)
Zini - Roae Luxe Tarzan Vibrator Lichtroze op
Zini - Roae Luxe Tarzan Vibrator Lichtroze
Adembenemend sensueel, mooi design met functionele details: Roae is de meest romantische en geavanceerde vibrator van vandaag![video_here]Plezier De vibrator heeft een goede en effectiev ..
Fun Factory - Big Boss G5 Oplaadbare Vibrator Rood op
Fun Factory - Big Boss G5 Oplaadbare Vibrator Rood
De Big Boss G5 Vibrator is een indrukwekkende waterproof en compleet USB-oplaadbare vibrator. De krachtige motor zorgt voor krachtige vibraties waardoor de Big Boss G5 Vibrator u met ..
Fun Factory - Mr Boss Vibrator Roze op
Fun Factory - Mr Boss Vibrator Roze
De Mr Boss Vibrator is het nieuwste seksspeeltje van Fun Factory, behoort tot de Battery+ lijn en is feitelijk een kopie van één van de best verkochte Fun Factory producten, de Big Bos ..
NÜ - Sensuelle G-Spot Vibrator Roze op
NÜ - Sensuelle G-Spot Vibrator Roze
De Sensuelle USB-oplaadbare G-Spot vibrator van NU is een vrouwen speeltje speciaal ontworpen om de G-Spot te stimuleren. In de kop van de Sensuelle G-Spot Vibrator vind u een ball massager ..
Fun Factory - Abby G Vibrator Blauw op
Fun Factory - Abby G Vibrator Blauw
De Abby G Vibrator is een compleet nieuw seksspeeltje van Fun Factory en behoort tot de Battery+ lijn. Fun Factory voorziet je met de Essential Hybrid Kit van een duurzaam oplaadbare bat ..
Dorr - Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator Roze op
Dorr - Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator ..
De Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Silker G Poin ..
Dorr - Aura G Point USB-Oplaadbare Vibrator Roze op
Dorr - Aura G Point USB-Oplaadbare Vibrator Roze
De Aura G Point USB-Oplaadbare Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Aura G Point Vibrator ..
MyStim - Tickling Truman E-Stim Vibrator Zwart op
MyStim - Tickling Truman E-Stim Vibrator Zwart
De Tickling Truman lijkt hetzelfde als de Terrific Truman maar heeft een spannende verassing in petto. Naast de 8 verschillende vibratieprogrammas en 5 intensiteitniveaus heeft deze v ..
Lovense - Osci Oscillerende G-Spot Vibrator op
Lovense - Osci Oscillerende G-Spot Vibrator
De Osci Oscillerende G-Spot Vibrator van Lovense is het eerste oscillerende seksspeeltje voor vrouwen waardoor je kunt genieten van een pinpoint (precies gerichte) G-Spot stimulatie. De ..
Wonderlust - Serenity PowerBullet G-Spot Vibrator Roze op
Wonderlust - Serenity PowerBullet G-Spot Vibrator Ro ..
De Serenity PowerBullet G-Spot Vibrator van Wonderlust is een veelzijdige sextoy voor vrouwen met een motor van het kwaliteitsmerk PowerBullet waarmee je zowel de G-Spot als Clitoris mee ..
MyStim - Sizzling Simon E-Stim Vibrator Zwart op
MyStim - Sizzling Simon E-Stim Vibrator Zwart
De Sizzling Simon lijkt hetzelfde als de Sassy Simon maar heeft een spannende verassing in petto. Naast de 8 verschillende vibratieprogrammas en 5 intensiteitniveaus heeft deze vibrat ..
Lelo - Iris G-Spot Vibrator Roze op
Lelo - Iris G-Spot Vibrator Roze
De LELO Iris Vibrator is een plaatje, maar bedoelt om veel meer te zijn dan alleen maar heel erg mooi. Iris is een elegante vibrator met een relief van zachte en fijne richeltjes die de de ..
Vibe Therapy - Incantation Geribbelde Vibrator Blauw op
Vibe Therapy - Incantation Geribbelde Vibrator Blauw
De Incantation Geribbelde Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft een sterke motor waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie sta ..
Vibe Therapy - Tantric Waterproof Vibrator Zwart op
Vibe Therapy - Tantric Waterproof Vibrator Zwart
De Tantric Waterproof Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft twee sterke motoren waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie s ..
Vibe Therapy - Samsara G-Spot Vibrator Roze op
Vibe Therapy - Samsara G-Spot Vibrator Roze
De Samsara G-Spot Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft een sterke motor waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie standen. ..
Vibe Therapy - Mantra G-Spot Vibrator Wit op
Vibe Therapy - Mantra G-Spot Vibrator Wit
De Mantra G-Spot Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft een sterke motor waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie standen. De ..
Vibe Therapy - Sutra G-Spot Vibrator Roze op
Vibe Therapy - Sutra G-Spot Vibrator Roze
De Sutra G-Spot Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft een sterke motor waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie standen. De s ..
Vibe Therapy - Tri Vibrator Roze op
Vibe Therapy - Tri Vibrator Roze
De Tri Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft drie sterke motoren waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie standen. Deze kunt u g ..
Ovo - Ovo E3 G-Spot Vibrator Lichtroze op
Ovo - Ovo E3 G-Spot Vibrator Lichtroze
De Ovo E3 G-Spot Vibrator van Ovo is een mooie design vibrator ter stimulatie van de G-Spot. De hals heeft een lichtelijk gebogen vorm waarmee de G-Spot precies geraakt kan worden. Het v ..
ToyJoy - Zare USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator op
ToyJoy - Zare USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator
De Zare USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator uit de LUZ Lovelight Collectie van Toyjoy. De Zare USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator is een spannende vibrator waarmee je voornamelijk geniet van een ..
Vive - Zesiro Multifunctionele Clitorale Stimulator Roze op
Vive - Zesiro Multifunctionele Clitorale Stimulator ..
De Zesiro Multifunctionele USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is een multiefunctioneel seksspeeltje voor dames. In eerste instantie is de Zesiro geschikt om te gebruiken als clitorale vibr ..
FeelzToys - Gino G-Spot Vibrator Roze op
FeelzToys - Gino G-Spot Vibrator Roze
Zeer goed kwalitatieve vibrator, speciaal ontworpen voor stimulatie van de G-spot.Krachtige en ultrastille vibrator met zeven wilde standen. Waterproof. Ultrastil. Reukloos.Materiaal: 100% ..
NÜ - Sensuelle Curve 20 Function Vibrator Roze op
NÜ - Sensuelle Curve 20 Function Vibrator Roze
De Sensuelle Curve Vibrator is een USB-oplaadbare en waterproof vibrator met 20 functies. Sensuelle Curve is een krachtige bullet vibrator met een sterke motor en verwent u daarom met ..
Fifty Shades Of Grey - Darker Desire Explodes USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator op
Fifty Shades Of Grey - Darker Desire Explodes USB-Op ..
De Darker Desire Explodes USB-Oplaadbare G-Spot Vibrator uit de Fifty Shades of Grey collectie is een seksspeeltje voor vrouwen welke je verwent met een heerlijke G-Spot massage. Met twe ..
Moqqa - Dive G-Spot Vibrator Roze op
Moqqa - Dive G-Spot Vibrator Roze
De Dive G-Spot Vibrator van Moqqa is een perfecte vibrator voor beginners. De Dive vibrator stimuleert de G-Spot, maar kan ook gebruikt worden ter stimulatie van de clitoris wanneer je h ..
MyStim - Bon Aparte Vibrator Roze op
MyStim - Bon Aparte Vibrator Roze
Deze Bon Aparte vibrator van MyStim is uniek in zijn soort. Door de twee afzonderlijke, flexibele trilstaven met elk een eigen trilmotor bieden eindeloze mogelijkheden.  De B ..
Moqqa - Dune G-Spot Vibrator Roze op
Moqqa - Dune G-Spot Vibrator Roze
De Dune G-Spot Vibrator van Moqqa is een perfecte vibrator voor beginners. De Dune vibrator stimuleert de G-Spot, maar kan ook gebruikt worden ter stimulatie van de clitoris wanneer je h ..
Moqqa - Swimmer G-Spot Vibrator op
Moqqa - Swimmer G-Spot Vibrator
De Swimmer G-Spot Vibrator van Moqqa is een perfecte vibrator voor beginners. De Swimmer vibrator stimuleert de G-Spot, maar kan ook gebruikt worden ter stimulatie van de clitoris wannee ..
B Swish - Bdesired Deluxe G-Spot Vibrator Roze op
B Swish - Bdesired Deluxe G-Spot Vibrator Roze
De Bdesired Deluxe G-Spot Vibrator van B Swish is een seksspeeltje voor dames waarmee de G-Spot goed verwent wordt. De Bdesired Deluxe G-Spot Vibrator heeft een bescheiden inbrengbare ..
Vive - Ombra USB-Oplaadbare Vibrator op
Vive - Ombra USB-Oplaadbare Vibrator
De Ombra USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is met zijn unieke design een nieuw fenomeen in de wereld van seksspeeltjes voor vrouwen. De Ombra heeft een prachtig design en met zijn unieke ..
B Swish - Bdesired Deluxe Pearl G-Spot Vibrator Roze op
B Swish - Bdesired Deluxe Pearl G-Spot Vibrator Roze
De Bdesired Deluxe Pearl G-Spot Vibrator is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de G-Spot gestimuleerd wordt. De Bdesired Deluxe Pearl G-Spot Vibrator is een zeer zacht aanvoelende ..
ToyJoy - Plowboy Roterende G-Spot Vibrator op
ToyJoy - Plowboy Roterende G-Spot Vibrator
De Plowboy Roterende G-Spot Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Plowboy Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbe ..
Fifty Shades Of Grey - Freed Oplaadbare G-Spot Vibrator op
Fifty Shades Of Grey - Freed Oplaadbare G-Spot Vibra ..
De Freed Oplaadbare G-Spot Vibrator uit de Fifty Shades Of Grey collectie is een sensationeel seksspeeltje voor dames ter stimulatie van de G-Spot. De Freed Oplaadbare G-Spot Vibrator ..
Dorcel - Real Vibration S G-Spot Vibrator op
Dorcel - Real Vibration S G-Spot Vibrator
De Real Vibration S G-Spot Vibrator  van Dorcel is een semi-realistiche siliconen vibrator en daarmee een perfect seksspeeltje voor vrouwen die houden van G-Spot stimulatie, maar ook ..
Dorcel - Real Vibration M G-Spot Vibrator op
Dorcel - Real Vibration M G-Spot Vibrator
De Real Vibration M G-Spot Vibrator  van Dorcel is een semi-realistiche siliconen vibrator en daarmee een perfect seksspeeltje voor vrouwen die houden van G-Spot stimulatie, maar ook ..
Vibe Therapy - Nivana Waterproof Vibrator Roze op
Vibe Therapy - Nivana Waterproof Vibrator Roze
De Nivana Vibrator van Vibe Therapy is krachtige waterproof vibrator. De vibrator heeft een sterke motor waarmee u kunt varieren tussen 7 verschillende vibratie standen. Deze kunt u g ..
Zini - Bloom Vibrator Cherry Blossom op
Zini - Bloom Vibrator Cherry Blossom
De Bloom Vibrator Cherry Blossom van Zini is een veelzijdige krachtige vibrator waar je zowel de Clitoris als de G-Spot mee kunt verwennen. Met zijn ergonomische design ligt hij prettig ..
MyStim - Danny Divido Vibrator Roze op
MyStim - Danny Divido Vibrator Roze
Zoekt u een vibrator die zowel door mannen als vrouwen te gebruiken is en u stimuleert op de juiste plek? Zoek dan niet verder. De Danny Divido is zowel anaal als vaginaal te ge ..
Lelo - Gigi 2 Luxe G-Spot Vibrator Zilver op
Lelo - Gigi 2 Luxe G-Spot Vibrator Zilver
De LELO Gigi 2 vibrator is het best positief beoordeelde speeltje van LELO ooit. Gigi 2 heeft het kenmerkende platte uiteinde dat perfect is voor G-spot stimulatie. De Gigi 2 is geproduceer ..
Minna Life - Ola G-Spot Vibrator Roze op
Minna Life - Ola G-Spot Vibrator Roze
Luister naar je lichaam en creeer zelf het vibratiepatroon dat perfect bij jou lichaam past. Jou lichaam is uniek en niemand weet beter wat jij lekker vindt dus geeft Minna u met de Ola de ..
Vibrator The Hammer op
Vibrator The Hammer
Deze blauwe vibrator is uniek door de levensechte stotende bewegingen van de verdikte kop. De Hammer Vibrator is een krachtig stuk gereedschap door de drie verschillende stootsnelheden. D ..
MyStim - Al Punto Vibrator Roze op
MyStim - Al Punto Vibrator Roze
Straight to the point met de Al Punto van Mystim. Met grote precisie zo gevormd dat de kop rust op de G-Spot. Door de tweede extra motor die in de kop is gelegen zult zal uw G-Spot ongek ..
JimmyJane - Intro 4 Slim Smoothie Vibe Roze op
JimmyJane - Intro 4 Slim Smoothie Vibe Roze
De Intro 4 Slim Smoothie Vibe van JimmyJane is een clitorale en G-Spot vibrator die elke vrouw in haar nachtkastje zou moeten hebben. Met zijn over-sized motor en unieke vorm heet deze vibr ..
B Swish - Bgood Deluxe Vibrator Roze op
B Swish - Bgood Deluxe Vibrator Roze
Deze verbeterde Bgood Deluxe vibrator is voor elk wat wils. Uitstekend te gebruiken voor interne stimulatie van de vagina door haar klassieke vorm dan wel massage van de clitoris. ..
Lelo - Mona 2 Luxe G-Spot Vibrator Roze op
Lelo - Mona 2 Luxe G-Spot Vibrator Roze
Mona 2 is een G-spot vibrator die jouw naughty parts op intense wijze verwent. Mona 2 is geproduceerd van fluweelzachte en lichaamsvriendelijke silicone en voelt daarom zijdezacht tijdens g ..
B Swish - Bgood G-Spot Curve Vibrator Roze op
- 15%
B Swish - Bgood G-Spot Curve Vibrator Roze
Deze verbeterde Bgood Deluxe Curve vibrator is voor elk wat wils. Uitstekend te gebruiken voor stimulatie van de G-Spot door haar lichaamsvolgende curve dan wel massage van de clitoris. Gem ..
Lelo - Elise 2 Luxe G-Spot Vibrator Roze op
Lelo - Elise 2 Luxe G-Spot Vibrator Roze
De LELO Elise 2 is een vibrator die jou met 2 motoren laat genieten van diepe en krachtige vibraties met de keuze uit 8 verschillende standjes om jezelf mee te verwennen en uit te dagen. De ..
Pipedream - King Cock 30.5 cm Vibe Stiffy Bruin op
Pipedream - King Cock 30.5 cm Vibe Stiffy Bruin
De King Cock 30.5 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 30.5 centimeter en diameter van 6.5 centimeter. Het uiterlijk van de dildo ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 128 resultaten)

Aanrader via Erotiekkoopjes